banner333

banner309

İstiyorsak Hepimizin Yararına

Şiran ilçesinin gündeminden düşmeyen İkisu - Şiran karayolu büyük umutlarla tamamlanmayı bekliyor

Şiran 21.05.2014, 19:40 21.05.2014, 19:41
İstiyorsak Hepimizin Yararına
banner400

Şiran ilçesinin gündeminden düşmeyen İkisu - Şiran karayolu büyük umutlarla tamamlanmayı bekliyor

MHP’den son yerel seçimde belediye başkanlığına aday olan İşadamı Ömer Yeniçeri, ‘Bu yolun yapılması, hizmete girmesiyle ilgili olarak geçmiş dönemde yaşanılan bazı tatsız gelişmeler farklı yorumlandı ancak biz Şiran halkı adına bu yolun bir an önce tamamlanmasını istiyorsak, hepimizin yararınadır.’ dedi.
Söz konusu güzergâhın kalan kısmıyla ilgili olarak tamamlanarak hizmete girileceği yönündeki ifadeleri de değerlendiren Yeniçeri, ‘Sayın Milletvekilimiz Kemalettin Aydın Tomara’ya 2014 yılında buradan geleceğini söyledi. Yol tamamlansa da kışın buradan geçiş zor, Karadeniz’i, İç Anadolu’ya bağlayacak önemli bir güzergahtan söz ediyoruz. İsteğimiz güzergâh üzerindeki tünel unsurunun unutulmaması, göz ardı edilmemesidir.’ İfadelerini kullandı.

MUTLAKA TÜNEL

İkisu, Şiran karayolunun üzerine mutlaka bir tünelin yapılmasının şart olduğunu kaydeden Yeniçeri, bu gerçeğin ilçenin hatırı sayılı isimleri tarafından da dile getirildiğini kaydetti.

A İSTERSE B  B  İSTERSE A OLMAZ DİYOR

Yeniçeri, tamamlanmayan güzergâhla ilgili olarak ilginç bir eleştiriyi de dile getirdi: ‘İlçe olarak sanki birazcık daha siyasi etken öne çıkıyor. Daha geçen yıl ihale edilen yollar çarçabuk bitirilirken neredeyse 20 yıldır tamamlanmayan bu güzergahın neden bitmediğini sormak istiyoruz. Sanki siyasetin de iyice belirgin olduğu ilçede ‘a’nın’ istediğini ‘b’; ‘b’nin’ istediğini ‘a’ istemiyor gibi bir görüntü ortaya çıkıyor’ diye konuştu.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27