banner333

banner309

Feramuz Üstün, İncedere Köyünü Ziyaret Etti !

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün bu sene yolu asfalt yapılan Şiran İncedere köyünde bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kaymakam Murat Öztürk ile köyü ziyaret etti.

Şiran 22.09.2013, 02:51
Feramuz Üstün, İncedere Köyünü Ziyaret Etti !
banner400
Gümüşhane il merkezine ve bağlı bulunduğu Şiran ilçesine en uzak köy konumunda olan İncedere köyünün asfaltı bu sene Milletvekili Feramuz Üstün’ün, üstün gayretleri sonrası yapıldı. Yapılan asfalt çalışmasını ve köyün sorunlarını incelemek üzere geldiği İncedere köyünde Üstün ve heyetini  İncedere köy muhtarı İmdat Ekiz ile köylüler karşıladı.

İncedereliler yapılan yol için Milletvekili Feramuz Üstün’e teşekkür ederek, köyün yapılması gereken sorunlarını vekile ve kaymakama aktardı. Üstün köylülerin ilgi ve teveccühüne teşekkür ederek;” İncedere köyünün sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye gayret edeceğiz. Yol sorunu önem arzetmekteydi, bu sene bunu yaptık. Şu an köyde geri kalan alt yapı çalışmaları yapılmaktadır. İsteğimiz İncedere köyünün tüm sorunlarını çözmektir. Buradan başta muhtar olmak üzere tüm İncederelilere göstermiş olduğu ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

İncedere köyü ziyaretinde ayrıca Şiran İlçe Özel İdare Müdürü Baki Tuncer ve Ak Parti Şiran ilçe başkanı Bekir Kara hazır bulundu.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48