banner333

banner309

AK Parti Şiran İlçe Başkanı İstifa Etti

20 Ağustos 2008 yılından bu yana AK Parti Şiran İlçe Başkanlığı görevini yürüten Bekir Kara, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Şiran 23.08.2016, 13:05 23.08.2016, 13:08
AK Parti Şiran İlçe Başkanı İstifa Etti
banner400
 Bekir Kara'nın açıklaması şöyle:

20 Ağustos 2008 yılından bu yana AK Parti Şiran İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü, 3. dönemin son yılına geldiğini hatırlattı.

Görev yaptığı süre içerisinde yerel seçim, referandum, genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri geçirdiğini kaydeden Kara, “Allah’a şükürler olsun ki her seçimimizde ilçemizde partimizin oyunu hep artırdık. Teşkilat olarak tüm birimlerimizle bugüne kadar koordineli bir biçimde çalıştık. İlçemizin tüm sorunlarını ve yatırımlarını Belediye Başkanımızla, İl Genel Meclis üyelerimizle, Kadın ve Gençlik kollarımızla birlikte hareket ederek sürekli başarıya ulaştık. 15 Temmuz Gecesi ülkemiz çok büyük bir badire atlattı. Millet olarak bu darbeye gerekli en güzel cevabı verdik. Günlerce Demokrasi nöbetimizi tuttuk. Allah’a şükür ki başta Cumhurbaşkanımızın feraseti ve milletimiz inde dik durmasıyla bu darbeyi püskürttük. Allah inşallah böyle günleri bizlere tekrar yaşatmasın. Bize bu kara geceyi yaşatan FETÖ terör örgütünü de başta elebaşı Fetullah Gülen olmak üzere hepsini Allah’ım Kahhar ismiyle kahreylesin. Darbe gecesi yaşanan olaylarda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

“BANA 17-25 ARALIK SONRASI 'BUNLARLA HERHANGİ BİR İLİŞKİM KALMAMIŞTIR' CEVABINI VERMİŞTİ”

Bu süreç kapsamında kardeşi Abdullah Kara’nın FETÖ kapsamında gözaltına alınarak tutuklandığını belirten Kara, “Ben 17-25 Aralık 2013 süreci sonrasında kendisiyle konuştum ve uyardım. Bana ‘bunlarla herhangi bir ilişkim kalmamıştır’ cevabını verdi. Ben kendisinin suçsuz olduğuna inanıyorum. Takdir mahkemelerimizindir.  Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki ben ve teşkilatım 17-25 Aralık süreci sonrasında Cumhurbaşkanımızdan aldığımız işaretle topyekûn bir şekilde bu yapı ile mücadele ettik. O anlamda bugün içim çok rahat. Bu haklı mücadelemize de tüm Şiran halkı ve eş, dost herkes şahittir. Bugün geldiğimiz noktada Sayın Bakanımız Fikri Işık Bey’in de tavsiyesi ve desteğiyle bende bir insiyatif alarak partimin, teşkilatımın ve şahsımın bu süreçte en ufak bir zarar görmesini istemiyorum. Buna ilaveten Kardeşimle ilgili adli sürecinde sağlıklı yürütülmesi için bugün itibari ile AK Parti Şiran ilçe Başkanı olarak görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

2008 yılından bugüne görevde bulunduğunu hatırlatan Kara “Rabbim bu hareket içerisinde 8 yıl boyunca ilçeme hizmet etmeyi bize nasip etti. Rabbime şükürler olsun bu hareket, bu yol, bu dava milletimizindir. Biz dün oluğu gibi bugünde, yarında ve gelecekte de her daim Partimizin kurucusu, Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın izinde yürümeye sonuna kadar devam edeceğiz.  Ben değil, biz anlayışıyla ortak hareket ederek partimizi bugünlere getirdik. Biz hizmet adamıyız. Bugünden sonra da partimiz bizi hangi göreve uygun görürse o görevi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Yegâne talebim haklarınızı helal etmenizdir. İstemeden kalbini kırdığım bir kardeşim varsa haklarını helal etmesini diliyorum. Benden yana bir hakkım geçmişse tüm kardeşlerime hakkımı helal ediyorum. Benden sonra görevi devralacak yeni ilçe başkanımıza ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09