banner333

banner309

Şiran Akademi Moral Arıyor

Sezonun ilk maçında Akkuş Belediye Spor ile Ordu’da karşılaşan Şiran Akademi Spor, sezona 3-0’lik mağlubiyet ile başladı.

Ünsal Group Şiran Akademi 15.10.2020, 18:26
Şiran Akademi Moral Arıyor
banner400

Sezonun ilk maçında Akkuş Belediye Spor ile Ordu’da karşılaşan Şiran Akademi Spor, sezona 3-0’lik mağlubiyet ile başladı.

Şiran Akademi Spor Yönetim Kurulu Üyesi Samed Özdemir “Geçen yıl mücadele ettiği Türkiye Voleybol Erkekler 2.lig, 2 grupta temsilcimiz Şiran Akademispor, 16 haftalık maratonun sonunda grubunu şampiyon olarak tamamladı.  Play-off’lara kalarak bir üst lige çıkmayı başaran Şiran Akademi Spor, Şiran’da benzeri görülmemiş bir sportif başarıya imza atarak Şiran halkını sevince boğmuş, ilçemize yapılacak sportif yatırımların öncüsü ve gençlerimizin spora yönelmesi noktasında bir rol model olmuştur. Şiran’da kadın-erkek-genç-yaşlı herkes voleybol ile tanışmış, gerek sahamızda gerek deplasmanlarda Şiran halkı takımımızı desteklemiştir.

İlçemizde yakalan bu sportif başarı ivmesinin devam ettirilebilmesi, takımımızı bağrımıza basmamız ile mümkün olacaktır. Kısıtlı imkanları ile 2 adet yabancı voleybolcu transferi gerçekleştiren Şiran Akademi Spor, ekonomik anlamda en az sahadaki rakipleri kadar güçlü olmak zorundadır. Bugün mücadele edeceğimiz ligdeki tüm rakiplerimizin bütçeleri bizim bütçemizin iki katını aşmaktadır. Daha güçlü bir kadro için Şiranlı iş insanlarının, Şiran sevdalısı hayırseverlerin, Şiran’a sahip çıkacak hemşerilerimizin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır.

Takımımızı sahada güçlü kılmak adına, 2903 sms Kampanyası, YÜZ ALTIN ŞİRANLI kampanyası, Forma Sponsorlukları, İsim Sponsorlukları hayata geçirilmiştir. Orhan ÜNSAL takımımıza isim sponsoru olarak büyük katkı sağlamıştır. Tüm bu kampanyalara destek veren değerli hemşerilerimize buradan teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimizi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum.

Ayrıca bu hafta sonu Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepe Spor ile karşılaşacak olan takımımızın moral bulması için hemşerilerimizi sosyal medya hesaplarından takıma destek mesajları iletmeye davet ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11