Özel Üsküdar Asya Sağlık Kabinimizde Profesyonel Hizmet, Sizinle Birlikte.

Sağlık 14.03.2023, 08:37
Özel Üsküdar Asya Sağlık Kabinimizde Profesyonel Hizmet, Sizinle Birlikte.

Sağlık kabinimiz, birçok farklı sağlık hizmetlerini sunan bir kuruluştur. Bu hizmetler arasında pansuman ve yara bakımı, kan alımı, kulak lavajı, enjeksiyon (iğne işlemleri), şeker ölçümü ve takibi, kateter takılması, tansiyon ölçümü, dikiş atma ve alma, idrar ve beslenme sondalarının takılması veya değiştirilmesi, kulak delinmesi, damar yolu açılması, gebelik testleri, ve küçük cerrahi işlemler gibi hizmetler yer almaktadır. Ayrıca serum takma ve çıkarma işlemleri de sağlık kabinlerinde gerçekleştirilir.

  • Pansuman ve Yara Bakımı
  • Enjeksiyon(iğne yapılması)
  • Serum Takılması
  • Küçük Cerrahi İşlemler, Dikiş Alınması
  • Kan Alma
  • Kulak Delme v.b Tüm Sağlık Hizmetleri Sağlanmaktadır.

Sağlık Kabinleri, Sağlık Bakanlığı’nca denetlenen ve kontrolünde hizmet sağlayan sağlık kuruluşlarıdır. Üsküdar bölgesinde hizmet vermekte olan sağlık kabinimiz de Sağlık Bakanlığınca onaylanan bir kurum olup, yetkisi çerçevesinde kan alma, serum takma, enjeksiyon, kulak delme, sonda takma gibi sağlık hizmetlerini sürdürmektedir.

Ünalan Mahallesi, Soyak Camii Sokak Nu:6FB Üsküdar / İstanbul adresinde bulunan firmamız, haftanın her günü sabah 09.00 ila akşam 21.00 saatleri arasında bölgesinde en kaliteli sağlık hizmeti sunan Sağlık Kabini olarak hizmet sağlamaktadır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34