banner333

banner309

Kızılay’a, Gümüşhaneli Başkan

Türk Kızılay Kadıköy Şube Başkanlığına hemşehrimiz Birol Boz seçildi.

Sağlık 21.02.2022, 11:17
Kızılay’a, Gümüşhaneli Başkan
banner400

Türk Kızılay Kadıköy Şube Başkanlığına hemşehrimiz Birol Boz seçildi.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde gerçekleşen Türk Kızılay Kadıköy Şubesi olağan genel kurulu tek liste ile yapıldı. Geçtiğimiz dönem Başkan yardımcılığı görevini üstlenen GÜDEF 1.Bölge Başkanı, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı, Şiran Kaynakbaşı köylü  hemşehrimiz Birol Boz Kızılay Kadıköy şubesinin yeni başkanı oldu.

Genel kurula katılanlara teşekkür eden Türk Kızılay Kadıköy Şubesi’nin yeni Başkanı Birol Boz; “Ülkemizin en Önemi Sivil Toplum Kuruluşlarından 154 Yıllık Çınar Ağacımız Olan  Kızılayımıza  Hizmet Etmek İçin Bu Göreve Gelmiş Bulunmaktayım. Bu Çınar Ağacımız Mazlumun umudu, Mağdurun İmdadı , Afetzedelerin Çatısı, Yardıma Muhtaç Her İnsanında Aşı,Battaniyesi,Sobası Olmuştur. Önümüzdeki 3  Yıl Boyunca Planlı Çalışmalarımız Devam Edecektir. Bir Yandan Her Hangi Bir Afet Durumunda Kızılayımızın Sorumluluğunda Olan Beslenme İhtiyaçlarının eylem Planlarını Hazırladık. Bir Yandan Ramazan Ayı Eylem Planlarımızı Hazırladık. Bir Yandanda Bursiyerlerimizin Sayılarını Artırarak Öğrencilerimize Desteklerimiz Devam Etmektedir. Değerli Bağışçılarımız,Gönüllülerimiz  Ve Değerli Hemşerilerimizinde Destek Ve Dualarıyla Gerek Yurt İçi Gerekse Yurt Dışı Olmak Üzere  Mağdurun ,Mazlumun ,Afetzedelerin Ve Yardıma Muhtaç Her İnsanın Yanında olmaya Devam edecektir.Bu Duygu Ve Düşüncelerle Bütün Hemşerilerimize Saygı Ve Selamlarımı İletiyorum” dedi.

*Birol Boz Kimdir? *

1968 yılında Gümüşhane/Şiran ilçesine bağlı Kaynakbaşı Köyünde Doğdum. Ticaretle uğraşıyorum. Uzun yıllar Ak Partide Siyaset yaptım. Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Teşkilat Başkanlığı görevini yaptım. Siyasi ve Hukuk işleri Başkanlığı görevim devam etmektedir. Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) 1.Bölge Başkanlığım devam etmektedir. Yine son 3 Yıldır Kadıköy Kızılay Başkan Yardımcılığı Yaptım. 20 Şubat Pazar Günü Gerçekleştirdiğimiz Genel kurul sonrasında Kızılay Kadıköy Şube Başkanlığına Seçilmiş Bulunmaktayım. Evli, 3 çocuk Babasıyım.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44