Cilt Sağlığı Ve Cilt Bakımı

Sağlık 24.05.2022, 08:34
Cilt Sağlığı Ve Cilt Bakımı

Omega Skin Laboratories yani kısaca OSL, temel prensipler altında cilt bakımı için gerekli olan uygulamaları doğru bir maliyet döngüsü içinde sunan bir markadır. Cilt bakımı, cilt tipi ve durumuna bağlı olarak herkes için farklı içeriklerden oluşan ürünleri araştırıp deneyimleyerek ve bir uzman yardım alınarak belirlenebilmektedir. Yine karma cilt bakımı, kuru cilt bakımı ve yağlı cilt bakımı olmak üzere üç çeşit cilt bakımına göre uygulanacak ürün ve miktarları da değişiklik göstermektedir.

Omega Skin Lab

Etkisi bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış olan cilt çözümlerine yardımcı koleksiyon ve yaşlanma karşıtı bir seriden oluşmaktadır. Marka oluşturulurken özellikle yüksek kalite ve bilimsel çalışmalardan geçirilerek özenle her cilt tipine uygun ürünler ortaya çıkarılmıştır. Amaçları arasında, herkesin kendi cilt tipine uygun ürünleri bilerek, sağlam ve tereddütsüz bir şekilde müşterilerin cilt bakımını gerçekleştirebilmeleridir.

Omega Skin Lab, her ürünle ilgili detaylı bilgiler vererek belirli adımlar ile cilt bakım rutini oluşturmaya yardımcı olmaktadır. İçerikleri hakkında müşterilerine açık bir politika izleyen OSL, cilt bakım ürünlerini kullanan kişilerin kafasında en ufak bir soru işareti kalmamasını ön planda tutmaktadır.

Omega Skin Lab Ekibi Alanları

Firmanın bünyesinde bulunan cilt bakım ekibinin uzmanlık alanları şöyledir;

  • Dermatoloji Uzmanı
  • Kimya Bilimi
  • Kozmetoloji

Olmak üzere cilt bakımı konusunda uzman ekipler tarafından ürün içerikleri kontrol edilmektedir.

Birden Fazla Ürün İle Cilt Bakımı

İster karma cilt tipine ister rutin haline getirilmiş cilt bakımı uygulansın belirli kurallar çerçevesinde cilt bakım rutini tamamlanmalıdır. Su bazlı formülasyonlara sahip cilt bakım ürünleri, yağ bazlı formülasyonlardan önce kullanılmak koşulu ile cilt bakımı uygulamasında kullanılmalıdır. Cilt bakımında aynı anda birden fazla ürün kullanımı belirli kapasite ile sınırlanmalıdır.

Tek bir seferde en fazla üç farklı serum formülasyonu cilt bakımında tercih edilmelidir. Bundan fazla bir formülasyonun cilde uygulanması uzmanlar tarafından önerilmemektedir. Cilt bakım rutini oluşturabilmenin en önemli adımı, cilt tipi ve cilt durumu hakkında doğru bir bilgi edinmekten geçmektedir. Eğer cilt yapısı hakkında doğru bilgiye sahip olunursa, kullanılacak ve tercih edilecek ürünlerde bu anlamda doğru ürünler olabilecektir. https://omegaskinlab.com/collections/karma-cilt-tipi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48