banner333

banner309

Pırlanta Alyans Tasarımları

Evlilik bir ömür boyunca her şeyi beraber yapılacağına dair verilen bir sözdür. Yeni bir hayatın başlangıcı olan bu kararın sembolü ise alyanstır.

Moda 02.07.2020, 20:30
Pırlanta Alyans Tasarımları
banner400

Evlilik bir ömür boyunca her şeyi beraber yapılacağına dair verilen bir sözdür. Yeni bir hayatın başlangıcı olan bu kararın sembolü ise alyanstır. Eski Mısır döneminden halkalar ile başlayarak altın ve pırlantanın kullanılmaya başlaması ile değişmiştir. Özellik ile altın alyans takma son zamanlarda yerini pırlanta alyans takmaya bırakmıştır. Beyaz küçük parıltı binlerce yıl çeşitli etkenlerin bir araya gelmesi ile gün yüzüne çıkmaktadır. Sonrasında mutlu çiftlerin takmaları için yüzük haline gelmektedir. Çok farklı ve şık tasarımlar içerisinde aradığınız yüzüğü kısa bir sürede bulabilirsiniz.

Aşkın Yeni Sembolü: Pırlanta Alyans
Her çift şüphesiz ki çok özeldir. Dolayısıyla seçecekleri alyanslarda çok özel olmaktadır. Pırlanta alyans yüzükler üzerinde yer alan küçük taşların büyüklüğünden kaç tane olduğuna kadar pek çok şey seçerken zorlanmanıza neden olsa da modelleri incelerken içerisinde altının yer aldığı iki renk ve üç renk alyanslara da bakmalısınız. Bu yüzük modellerine ve çok daha fazlasına ise https://www.lizaypirlanta.com/altin-alyans sayfasından girerek rahatlık ile ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59