banner333

banner309

En Sevilen Nazar Boncuklu Kolye Modelleri

Nazar boncuklu kolyeler, son zamanlarda popülerleşen geleneksel moda ile beraber kadınların gözdesi olmaya başlamıştır.

Moda 28.10.2020, 11:04
En Sevilen Nazar Boncuklu Kolye Modelleri
banner400

Nazar boncuklu kolyeler, son zamanlarda popülerleşen geleneksel moda ile beraber kadınların gözdesi olmaya başlamıştır. Nazar boncuğu her yerde kolayca kullanılabilecek bir ürün olup modası asla geçmeyecek parçalardan bir tanesidir.

Mon Reve, kadınlar için çok özel bir koleksiyon oluşturmuş ve nazar boncuğu motifine de yer vermiştir.

Daha ihtişamlı ve daha dolu dolu bir model olan Mathilda Charm inci kolye modeli, üzerinde aklınıza gelebilecek bütün detayları barındırmaktadır. İncisi, vintage detayları, nazar boncuğu ile gönlünüzde taht kuracak olan bu model, genellikle V yaka salaş gömleklerle kullanıldığında kombininize ihtişam katacak bir modeldir. Özel bir gününüzün sade kombinini şıklaştıracak olan bu model, şimdiden kadınların gözdesi haline gelmiş bulunmaktadır.

The Lucky One kolye ise daha sade ve daha günlük bir modeldir. Üzerindeki mavi ve kırmızı taş detayları ile, nazar boncuğunun en spor haline boynunuzda yer verebilirsiniz.

The Eye kolye modeli, daha süslü bir nazar boncuklu kolye modeli olup, ana ürünü nazar boncuğudur. Üzerinde at nalı, kalp gibi detaylar barındıran bu model, beyaz bir tişört, beyaz bir bluz veya gömlek ile çok şık durmaktadır.

Nazar Boncuklu Kolye Fiyatları

Nazar boncuklu kolye fiyatları, tasarıma göre değişiklik göstermektedir. Eğer kolyenin üzerinde doğal taş modelleri varsa, ihtişamlı tasarımına göre değişik fiyat aralıklarına sahip olmaktadırlar. Daha gösterişli modeller daha yüksek fiyatlıdır. Kolyenin altın veyahut gümüş kaplamalı oluşuna göre de fiyatlar değişmektedir.

Mon Reve sizler için en özel koleksiyonunu sitesinde sunmakta ve kolay bir alışveriş imkanı sağlamaktadır.

https://www.shopmonreve.com/kategori/nazar-boncuklu-kolye

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49