banner333

banner309

Baget Pırlanta Yüzük

Moda 25.06.2021, 15:47
Baget Pırlanta Yüzük
banner400

Baget Pırlanta Yüzük

Kendiniz için özel bir takı arıyorsanız baget pırlanta yüzük modelleri sizin aradığınız takı olabilir. Çünkü baget pırlantanın kesimi kusursuz ve özeldir. Bu şekilde kesilen pırlanta da ışık oyunlarının görüntüsü daha belirgindir. Çünkü pırlantaya gelen ışık pırlantanın içinden tekrar yansıyarak yoluna devam eder. Bu da baget pırlantaların daha göz alıcı ve dikkat çekici olmasını sağlamaktadır. Bu nedenle bakışlarını üstünüze çekecek nadide bir yüzüğünüz olsun isterseniz baget pırlantalarla bezenmiş olan veya büyük baget bir taşa sahip modelleri tercih etmenizi öneririz.

Kombilerinizi Göz Alıcı Yapan Takı

Baget yüzük birçok modele sahip olduğu için tarzınız nasıl olursa olsun size hitap edecek bir yüzük bulmakta zorlanmazsınız. Sade ürünlerden hoşlanıyorsanız küçük ama iddialı modelleri bulunmaktadır. Çiçek deseni ya da damla deseni şeklinde getirilmiş küçük taşlı modelleri özellikle günlük kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya adaydır.

Işıltının yanında birazda renk isterseniz safir veya zümrütlerle kombin edilmiş modelleri seçebilirsiniz. Ama görkemli bir baget pırlanta yüzük arıyorsanız yüksek karatlı, ihtişamlı yüzükler tam size göredir. Bu modelleri yakından incelemek isterseniz https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk siz de linke tıklayabilirsiniz.  

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39