banner333

banner309

18.01.2015, 14:58

Milletvekilliği Seçimlerinde Gümüşhane’den 29 Aday Adayı Yarışacak Galiba!!!

 2015 Yılı 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılması bekleniyor. Tabiki seçimler yaklaşırken de adaylık için adı geçen isimler yavaş yavaş kulağımıza fısıldanmaya başladı. O kadar çok aday adaylığı için isim geçiyor ki zannedersem Gümüşhane’den 29 aday adayı çıkacak galiba. Plakaya yakışır! Kimisi hizmet için, kimisi etiket için kimisi de laf olsun diye.

Adaylık için ismi geçen bazı şahısları duyunca Milletvekili olmanın zorluğu ve sorumluluğunu da düşünerek hadi canım dediğimde, yakışırda dediğim oldu. Duyduğum isimleri buradan paylaşmak şuan için siyasi anlamda sorunlar oluşturabileceği için şimdilik duyduğum isimler bende kalsın diyorum. Zamanı gelince Haber 29 anketinde sizlerle paylaşacağız.

Bürokrat adayların isimlerini 10 Şubat 2015 Salı gününe kadar öğrenmiş olacağız. Heyecanlı bir seçim startına bu tarihten itibaren verilmiş olacak. Projeler havalarda uçacak, geçmiş dönemde yapılan, yapılamayan hizmetler eleştirilecek. Her aday adayı bir sihirli değnek ile Gümüşhane halkını etkilemeye çalışacak.

Bununla birlikte; Geçmiş dönemi değerlendirdiğimizde mevcut milletvekillerimizin performanslarının kötü olduğunu düşünmüyorum. Onlardan daha başarılı olabilmek için, onların yerine aday olabilmek için yarışmak çok da kolay olmayacak.

Geçmiş yıllarda başarılı bulduğumuz Yahya Doğan hocamız nasıl ki 24. Dönemde görev alamadı. Mevcut vekiller içinde aynı durum söz konusu olabilir.  Eski vekillerimizde tekrardan görev almak isteyebilir. İşin özeti Aday adayları arasında seçimlere çok iyi hazırlanıp bayrağı kapabilecek adayların çıkması mümkün gözüküyor.

Bu arada her iki milletvekilliğini AKPARTİ’nin alması muhtemel gibi gözükse de yerel seçimleri dikkate alırsak çok iyi ve etkili bir aday olması durumda MHP’nin de 1 milletvekili çıkarma durumu çok uzakta değil.

Seçim süreci yazılarıma bu vesile ile başladık. Seçim sürecinde Haber 29 olarak tarafsız olacağımızı belirtmek isterim. 

Yorumlar (22)
Ragıp MEYDAN 9 yıl önce
Degerli hemserilerim ben bir gumushaneli olarak bu listede yer alan vatandaslarin bi cogunu tanimiyorum tanidik olanlarada soruyorum cogunuz esnaf yada memleketin ileri gelenleriydiniz gumushane icin simdiye kadar ne yaptiniz ne hizmetiniz oldu bi kozaya bile sahip cikamadiniz mensubu oldugunuz iktidar partisi 40 bin nufuslu gumushanede bir ekmek teknesini kapatarak 600 kisinin diger tarafta ayni iktidar partisinin belediye baskani yaklasik 65 calisani isinden ekmeginden etmistir bunun aciklamasi yada tekafisi yapilmadan ne yuzle karsimiza cikacaksiniz cok merak ediyorum vaadiniz ne tur bir puskullu yalan olacaktir .Gumushane halki 2 donem gorev verdigi ve gumushanede gorulmemis hizmetlere imza atan halkinin daima icinde olan ve halkinda bagrina bastigi cok degerli baskanimiz MUSTAFA CANLI ya sahip cikacagindan hic suphrm yoktur saygilarimla
artvinli 9 yıl önce
durust guveniir guclu imanli anli acik mert adam Erol tekceyi destekliyoruz.
nilgun ben 9 yıl önce
erol tekce abimizi gormek isteriz.gumushane icin yaptigi calismalar tartisilmaz.onu kutluyorum.gelsin erol tekce
pelin35 9 yıl önce
erol tekce icin hayirlisi olsun.yanindayiz abicigim izmirden selamlar
aperr-35 9 yıl önce
erol tekce adini duymustum.durust adam.hayirli olsun.
nihal yegen 9 yıl önce
erol tekce .basarilar.
soner29 9 yıl önce
her zamsn gurur duyduk duymayada devam edecegiz .erol tekce yanindayiz
selda 9 yıl önce
erol tekce olsun.hayirli bir sekilde.allah yardimcin olsun.(amin)
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39