banner333

banner309

21.07.2016, 09:03

MİLLET TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKTI

 Tarihe kanlı darbe girişimi olarak geçen 15 Temmuz 2016 ayaklanmasının bertaraf edilmesi; "Millet Türkiye'ye Sahip Çıktı" özlü sözü ile özetlenirken, ihanet içerisinde hareket eden Askeri Darbe Kalkışımı yanlıları FETÖ çetesi ile yaptıkları başarısız eylemleri de, TSK'nın alnına sürülen kara bir leke olarak yerini almış oldu.
Halkın parasını verdiği silahlarla halkın işgal edilmesi istemini değil ki görmek düşünmenin bile imkansızlığını hatırladıkça bu çılgınlığı yapanların eşed olduğunu söylemeden hicap duymamak elde değil.
Recep Tayyip Erdoğan'ın yok edilmesi ve Devletin bütün kurumlarının (TBMM, MİT, Türksat, Özel Hareket, Genel Kurmay Başkanlığı, Siyaset Kurumu) ortadan kaldırılmasına yönelik olarak planlanan girişim, halkın tepkisi ve devlete sahip çıkan güvenlik güçlerimiz tarafından püskürtülmüştür.
"İnlerimize gireceklerdi",  "İnlerine girmeye gidiyoruz" diye, Cumhurbaşkanı'nı almaya giden gözü dönmüş hainler, 1. Ordu Komutanımız Org. Ümit Dündar'ın aldığı önlemle 15 dakika farkla önlenmiş oldu. O muhterem Generalimize minnet borcumuz zamanı gelince ödenmelidir.
Sayın Cumhurbaşkanı; merhum Turgut Özal gibi, "Demokrasimizin yerleşmesi ve bir daha geri dönmemesi için, bir Turgut Özal feda edilecekse buna da hazırım" dediği gibi O'da demesine rağmen peşini bırakmadılar. 
F-16 uçakları havada tur atıp halkın üzerine bomba yağdırdıkça eminiz ki Rahmetli Turgut Özal'ın kemikleri sızlamıştır.
Sonuçta şunu söyleyebiliriz;
Devletin varlığına yapılan bu saldırı imtiyazlı bir sınıfın arzusuna yönelik olarak düzenlenmiş olsa da kimi askerlerin FETÖ Terör Örgütünün arkasına takılması asla affedilen bir durum değildir. Suçlular İstiklal Mahkemesi kurallarına göre yargılanmalı, zararları varislerine ödetilmeli, bir kısmı yurttaşlıktan çıkarılıp, sürgün edilmeli. Milletimize geçmiş olsun.
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38