banner333

banner309

Şort

Yaz ve bahar aylarında en çok tercih edilen parçalar arasında yer alan şort modelleri, kullanım rahatlığından ötürü sık sık tercih edilmeye devam ediyor.

Güncel 30.12.2020, 22:52
Şort
banner400

Yaz ve bahar aylarında en çok tercih edilen parçalar arasında yer alan şort modelleri, kullanım rahatlığından ötürü sık sık tercih edilmeye devam ediyor. Kot modellerden keten modellere, pamuklu modellerden penye modellere çeşitli kumaş alternatifleri bulunan modellerdir. Üstelik oldukça uygun fiyatlara sahip olan bu modelleri salaş tişört modelleriyle, askılı bluz modelleriyle, gömlek modelleriyle, ceket ve eşofman üstü modelleriyle rahatlıkla kombinleyebilir ve günlük olarak tercih edebilirsiniz.

Şort modellerini günlük olarak tercih edebileceğiniz gibi spor yaparken ya da ev rahatlığında da tercih edebilirsiniz. Tamamen doğal kumaşlardan elde edilen modeller giyimde sizi rahat ettirir ve cebinize de yakmadan uygun fiyatlı online bir alışveriş yapmanıza olanak sağlar. Küçük bedenlerden en büyük bedenlere kadar uygun olan modeller mevcuttur. Bel kısmı, fermuarlı ya da düğmeli olan modelleri kemerli ya da kemersiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Renkli Şort Modelleri

Renkli tasarımlardan, düz tasarımlardan ya da desenli tasarımlardan elde edilen şort modelleri yaz aylarında sıcak günleri renkli ve rahat bir şekilde geçirmenize olanak sağlıyor. Kredi kartına taksit seçeneğinden, kapıda ödeme seçeneğinden, hızlı teslimat ve tamamen modern ürün seçeneklerinden faydalanarak tüm modelleri https://www.dilvin.com.tr/sort-modelleri adresinde yerini aldırmaya hızla devam ediyoruz. Sizler de siteyi ziyaret ederek, güven içerisinde ve uygun fiyatlar çerçevesinde bu modelleri temin edebilir ve online alışverişin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54