banner333

banner309

Vali Tanrısever Kürtün’de İlçe Programı Kapsamında Karşılandı

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ilçe programları çerçevesinde Kürtün'ü ziyaret etti.

Kürtün 20.09.2023, 16:44 20.09.2023, 16:48
Vali Tanrısever Kürtün’de İlçe Programı Kapsamında Karşılandı
banner400

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ilçe programları çerçevesinde Kürtün'ü ziyaret etti.

Vali Tanrısever, Kürtün ilçe programı kapsamında ilçe kaymakamlığı ve ilçe belediyesini ziyaret etti ve köy ile mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı ve Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen de Vali Tanrısever'e eşlik etti.

Vali Tanrısever, Kürtün ziyareti sırasında yaptığı konuşmada ilçenin coğrafi ve kültürel güzelliklerini övdü. Aynı zamanda ilçenin potansiyelini vurgulayan Vali Tanrısever, işbirliği ve dayanışma içinde ilçeye hizmet etmenin önemine değindi. Vali, şunları söyledi: "Doğru coğrafyamız çetin ama azmimiz var, çalışkanlığımız var. El ele verelim, gönül gönüle verelim, ihtiyaçlarımızı öncelik sırasına göre sıralayarak inşallah ilçemize, beldemize, köylerimize, mahallelerimize güzel bir şekilde hizmet etmenin yollarını arayacağız."

Vali Tanrısever, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Bizi biz yapan Müslüman Türk milletini güçlü kılan en büyük silah birlik ve beraberliğidir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Programın devamında Vali Tanrısever, Kürtün ilçesini daha yakından tanımak amacıyla ilçe içindeki farklı bölgeleri ziyaret etmeyi planladı. Ayrıca, şehit ailesini ziyaret ederek onların taleplerini dinledi. Daha sonra Özkürtün beldesini de ziyaret etti. 

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
Orhan 8 ay önce
Yaylalarımızı koruyalım,Betonla doldurmayalım,Bazılrının yap satına dur demenizi bekleriz Sayın Valim.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49