banner333

banner309

Kürtün’e Yeni Yıl Hediyesi

Kürtün İlçe Entegre Hastanesi’ne diyaliz ünitesi kurulması ile çalışmalarda sona gelindi.

Kürtün 22.11.2013, 08:37 22.11.2013, 08:40
Kürtün’e Yeni Yıl Hediyesi
banner400
 -Diyaliz Ünitesi Yılbaşı itibariyle hizmet vermeye başlayacak

Kürtün İlçe Entegre  Hastanesi’ne diyaliz ünitesi kurulması ile çalışmalarda sona gelindi.
Çalışmaları yerinde görmek ve inceleme yapmak üzere Kürtün Kaymakamı Enver Özderin, İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, Gümüşhane İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ile diğer hastane yöneticileri bir araya geldi.
Diyaliz ünitesinin en geç yılbaşında hizmet vermeye başlayacağını belirten Yetkililer, fiziki şartların hazır hale getirildiğini, diyaliz ünitesi kurulduktan sonra ise hasta potansiyeline göre vardiyalı sisteme de geçilebileceklerinin altını çizdi.
Mevcut hastanenin bugünkü durumu ile daha önceki durumunu değerlendiren yöneticiler kısa zamanda önemli ölçüde değişiklik yaşandığını dile getirdiler.
İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, açılacak merkezin sadece ilçeye değil bölgeye hitap edecek şekilde oluşturulduğunu belirtti.
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Aziz Ahmet Surel, hizmete girecek merkez sayesinde ilçenin önemli bir eksikliğinin giderileceğini ve özellikle hastaların kış aylarında yaşadıkları ulaşım probleminin de bu sayede son bulacağını vurguladı. 
Dr.Surel, bu fikrin oluşmasında ve hayata geçirilmesinde kendilerinden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, “Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğu nezdinde Sağlık Bakanlığı Yöneticilerine, Sayın Valimiz Dr.Yusuf Mayda’ya, Gümüşhane Milletvekillerimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın Beyefendi ile Feramuz Üstün Beyefendiye ve diğer kurum yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37