banner333

banner309

Özbeyli Köyü Köy Konağının Temeli Atıldı

Köse ilçesi Özbeyli köyü köy konağının temeli atıldı. Temel atma törenine Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane AK Parti Milletvekili Feramuz Üstün, Köse Kaymakamı Arif Karaman, İl Genel Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün ve vatandaşlar katıldı.

Köse 31.05.2013, 13:48
Özbeyli Köyü Köy Konağının Temeli Atıldı
banner400
 Özbeyli köyünde düzenlenen törende konuşan Gümüşhane AK parti Milletvekili Feramuz Üstün; Özbeyli köyünde hemşerilerimizin destekleriyle yapılacak konağın temelini atıyoruz.  Yardımlaşma ve dayanışmanın önemini bilen ve asırlar boyu bu hasleti bünyesinde muhafaza eden, köylerdeki işlerde eksikliklerini bu anlayış doğrultusunda devam ettiren hemşerilerimi kutluyor, yapılacak köy konağının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dedi.

Temel atma töreninde konuşan Vali Mayda; köy konağının İstanbul’da bulunan Özbeyli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma derneği ile Özbeyli köyünde yaşayanların katkıları ile gerçekleştirileceğini söyleyerek, bu tür kurumların temelinde toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusu bulunur. Türk milleti, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmaya önem veren bir millettir. Bu gün imece kültürümüzle mazinin derinliklerinde kalan bu güzel geleneğimizle köyümüzdeki eksik olan köy konağını yapacağız. Destek veren ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. “ dedi.



 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39