banner333

banner309

Köse'de iftar keyfi.

Köse Belediye Başkanlığı tarafından Köse 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yaklaşık 750 kişinin katılımı ile iftar programı düzenlendi.  Düzenlenen İftar programı "Doğu'dan Batı'ya İftar Bereketi" isimli program ile ÇAY TV'den naklen yayınlandı.

Köse 13.06.2017, 18:37
Köse'de iftar keyfi.
banner400

Köse'de İftar
Köse Belediye Başkanlığı tarafından Köse 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yaklaşık 750 kişinin katılımı ile iftar programı düzenlendi.  Düzenlenen İftar programı "Doğu'dan Batı'ya İftar Bereketi" isimli program ile ÇAY TV'den naklen yayınlandı.
Düzenlenen iftar programında tüm masaları tek tek dolaşarak herkesle yakından ilgilenen Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün “Ramazan ayının maneviyatı, birlik ve beraberlik duygusunu en güzel şekilde ilçemizde yaşıyoruz" dedi.
Büyük bir sofrada hep birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Aygün "Aynı iftar sofralarında buluşuyor, ekmeklerimizi bölüşüyoruz. Allah ağzımızın tadını, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bir yandan belediyecilik anlamında en iyi çalışmaları ortaya koyarken, öte yandan sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Evveli Rahmet ortası mağfiret sonu sonrası ise cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazanı Şerifin tam ortasındayız. İnşallah hayırlısı ile Cenabı Hakk Kadir Gecesine de Ramazan Bayramı'na da huzur içerisinde birlik içerisinde beraberlik içerisinde girmemizi nasip eder.Düzenlediğimiz iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizim kültürümüzde Ramazan ayı ve iftar sofralarının ayrı bir önemi vardır. Ramazan ayının güzelliğini aynı sofrada paylaşmanın yanında birbirini görmeyen dostların da buluşmasına da vesile olan halk iftarları kardeşlik sevgisinin en büyük göstergeleridir. Bu birlik ve beraberliğimizin devam etmesi dileğiyle herkesin Ramazan ayını kutluyor, düzenlediğimiz İftar programına katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Köse Kaymakamı Mustafa Duruk ise yaptığı konuşmada , "Öncelikle Ramazanın bereketinden feyzinden güzelliğinden bir ay boyunca her dakikasını her saniyesini dolu dolu geçirmesini nasip etsin Yüce Allah. Bugün burada bir araya gelmemize vesile olan bu iftar programında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Şerif Aygün'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim, ülkemizin  her tarafında mübarek ramazan ayının ruhuna uygun iftar sofralarının düzenlendiğini görüyoruz. Bu sofralar aramızdaki birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ve paylaşımın en güzel ifadesidir. Bizim burada birlikte iftar açmamızda devlet-millet kaynaşmasının en güzel ifadesidir. Biz kaymakamlar ilçede devletin temsilcileriyiz. Bizim görevimiz devleti en güzel şekilde temsil etmektir. Köse'ye geldiğimden beri her mahalle ve her köyü gezerek sıkıntıları dinledim, devletin bana verdiği yetki ve imkanlarla sıkıntıları çözmek için gayret sarfettim ve etmeye de devam edeceğim." dedi.
Köse 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen iftar programına, Köse  Kaymakamı Mustafa Duruk, Şiran kaymakamı Murat Özdemir, Gümüşhane Ağır Ceza Reisi Muhammet Hilmi Avan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Halil İbrahim Zeybek Gümüşhane İl Jandarma Alay komutanı Albay Cezayir Danışan, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Arzular/Kabaköy Belediye Başkanı Necati Uçan, Öbektaş Belediye Başkanı Yemen Demir,  Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç,  Gümüşhane Merkez Kamu Kurumları Müdürleri, Köse İlçe protokolü, Köse'nin mahalle ve Köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45