banner333

banner309

Her evden 200 Lira

Köse'de yurt yapımı için başlatılan çalışmalar doğrultusunda yapılan toplantı da her evden 200 lira yardım toplanması kararı çıktı.

Köse 23.09.2013, 08:41
Her evden 200 Lira
banner400
Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya Köse Kaymakamı Arif Karaman. Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Köse Eski Belediye Başkanı Nusrettin Kesler, Köse Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, Köse ilçesi Yüksek Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Can ve Yönetim Kurulu üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda alınan karar doğrultusunda yardım toplanmaya başladı. Toplantıda ilk bağışı bir mikser beton veren Özbeyli Köyü Muhtarı İsmet Karaman yaptı.
Toplantının ardından bağışta bulunan vatandaşlar ise şunlar.
Toplantının ardından vatandaşları desteğe davet eden Köse ilçesi Yüksek Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Taşdemir, "Vatandaşlarımız  devamlı yardımlarını bekliyoruz. Yurt binamıza bağlışları tophlamaya İlçemizden başlayacağız. İlerleyen zamanlarda bu yardım konusunda oluşturulacak heyet ile il il gezip yardım talebinde bulunacağız. Yardımlarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yurdu olmayan Yüksek Okulların kapanıp meslek liselerine dönüşebileceğini hiç kimse unutmamalı. El birliği gön8ül birliği yaparak bu yurdu bir an önce ilçemize kazandırmak istiyoruz" dedi.
Toplantının ardından bağışta bulunan vatandaşlar ise şunlar.
Hüseyin Ozan, Veysel Babur, Yaşar Can, Musa Ediz, Veysel Pala, Yusuf Kalkan, Zekeriya Akan, Ülkü Sunay, Ekrem Erk, İskender Erk, Cuma Erk, Nevzat Kazan, Hacı Taşdemir, Aslı Şen, Atlas Taşdemir.

Kaynak: Yeşil Köse'nin Sesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46