banner333

banner309

Yanan Otomobilden Son Anda Kurtuldular

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, sürücü ile eşi, seyir halindeyken yanan otomobilden atlayarak kurtuldu.

Kelkit 23.12.2013, 08:36 23.12.2013, 08:37
Yanan Otomobilden Son Anda Kurtuldular
banner400

 Kelkit ilçesine bağlı Bulak köyüne giden Mustafa Eroğlu yönetimindeki 24 EF 558 plakalı otomobil, rampo yolda buzlanma nedeniyle patinaj yaptı. Eroğlu'nun yokuşu çıkmak için gaza yüklendiği sırada otomobil alev aldı. Mustafa Eroğlu ile eşi Sefa Eroğlu, araçtan çıkarak uzaklaştı. 


Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen otomobil kullanılamaz hale geldi.

Özen köyü imamı olan ve eşiyle Bulak köyüne ziyarete giden Mustafa Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, araca LPG'li olması yüzünden yaklaşamadıkları ifade ederek, "Araç yanarken Kelkit jandarması ve itfaiyeyi aradım. Kısa sürede yangına müdahale ettiler ancak otomobil Lpg'li olduğu ve patlama riski bulunduğu için fazla yaklaşamadık. Aracımız gözlerimizin önünde yandı ancak buna da çok şükür. Kapılar kilitlenebilirdi veya kapıları açamayabilirdik, o anda araçta patlama olabilirdi. Dumanlar içinde aracı terk edebildik. Çok şükür ki kurtulduk" dedi.

Eroğlu, aracın fazla gaza bastığı için elektrik aksamındaki kısa devreden yanmış olabileceğini, yangının kesin sebebinin yapılacak araştırmadan sonra ortaya çıkacağını ifade etti.

Yorumlar (2)
Dikkat 10 yıl önce
haberi yapan arkadasim atlayarak kurtudular demişsin ama oyle bisey soz konusu degil lütfen haberleri daha gercekci yapin kazayi yaşayanlarada gecmis olsun diyorum allah beterinden saklasın... biraz daha dikkat edelim habercilik konusunda
mustafa 10 yıl önce
kazayı yapan benim ama bu yazanların çoğu doğru haber değil ben hiçbir gazeteci ile konuşmadım bu bir kul hakkıdır lütfen doğru haber yapın sayenizde gazetelere olan güvenimiz azalıyor
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48