banner333

banner309

Suriye'ye Bir Tır Yardım da Kelkit Göndersin

İHH İnsani Yardım Vakfı, "Suriye'ye Bir Tır Yardım da Kelkit Göndersin" kampanyası kapsamında Kelkit'te yardım toplama merkezi kurdu.

Kelkit 16.02.2014, 20:29 16.02.2014, 20:34
Suriye'ye Bir Tır Yardım da Kelkit Göndersin
banner400
 Suriye'ye Bir Tır Yardım da Kelkit Göndersin

 

İHH İnsani Yardım Vakfı, "Suriye'ye Bir Tır Yardım da Kelkit Göndersin" kampanyası kapsamında Kelkit'te yardım toplama merkezi kurdu.

Suriye'de yaşanmaya devam eden olayların yanı sıra ağır kış şartları ve açlık gibi nedenler, özellikle çocuk ölümlerinin ve acil yardıma ihtiyaç duyanların sayısını her geçen gün artırıyor. Bu drama duyarsız kalamayan İHH  Suriye’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekebilmek ve bu sayede yardıma muhtaç savaş mağdurlarının dertlerine derman olabilmek için.  Esad zulmü altında üç yıldır yaşam mücadelesi veren Suriye halkının en büyük destekçisi olan İHH, Kelkit'te yardım kampanyası başlattı. Kelkit'te TEMA Market Arkasında kurulan Yardım Toplama Merkezinde  yardım eşyaların alımına başlandı. Kelkit halkı bu çağrıya duyarsız  kalmadı. TEMA Market Arkasında kurulan Yardım Toplama Merkezine ilgi her geçen gün artıyor. 

 

Kelkit Genç İş Adamları Derneğinden Destek

Kelkit Genç İş Adamları Derneği Başkanı Selçuk DEMİR ''Suriye'de yürek burkan bir trajedi yaşanıyor. Burada yaşanan insanlık dramını yapacağımız yardımlarla bir nebze olsun hafifletelim.'' dedi.

 

 

Suriyelilere yapılacak olan bu yardımlarda Kelkit halkının duyarsız kalmıyacağını belirten KEGİAD Başkanı Selçuk DEMİR, ''Ben inanıyorum ki Kelkitli kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz yürek dağlayan Suriye'deki bu duruma kayıtsız kalmayacaktır. özellikle iş adamlarımızdan,  Suriye için fedakarlık bekliyoruz. Kelkit halkı, sivil toplum kuruluşlarımızın desteği ve yardımseverlik ruhu ile bu işin altından kalkacaktır.''dedi

 

Yardım Toplama Merkezinden yapılan açıklamada yardımların 25 Şubat 2014 tarihine kadar TEMA Market Arkasında kurulan Yardım Toplama Merkezine getirilmesi gerekiyor.

 

 

"Un ve maya, kuru gıda, süt tozu, bebek bisküvisi, konserve çeşitleri, hurma, bebek bakım malzemeleri, bebek bezi, yazlık ve kışlık kıyafet, ayakkabı ve bot, battaniye, hasır, çadır ve mat, uyku tulumu, yastık, nevresim takımları, her türlü tekstil ürünü, acil müdahale ilk yardım çantası, oyuncak, hijyen ve temizlik malzemeleri, şarjlı aydınlatma cihazları, jeneratör, kırtasiye malzemeleri, her türlü inşaat malzemesi."



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46