banner333

banner309

Kelkit'in İlk Kadın Başkanı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 1875 yılında kurulan Belediye Başkanlığına tarihinde ilk kez kadın Belediye Başkanı vekalet ediyor.

Kelkit 07.05.2014, 10:19 07.05.2014, 10:20
Kelkit'in İlk Kadın Başkanı
banner400

Türkiye'nin en genç kadın Belediye Meclisi üyelerinden biri olan Gül Ok,Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'ın ilçe dışında olması nedeniyle Belediye Başkanlığına vekalet ediyor.

Başkan Yılmaz'a teşekkür eden Ok, bir kadına Başkan Vekilliğini bırakmasının ayrı bir önem taşıdığını belirterek, bu görevin kendisi için bir onur olduğunu söyledi.

Ak Parti'nin diğer görev kademelerinde olduğu gibi Belediyecilikte de kadınlara önem veren, yönetimde söz sahibi olmalarını sağlayan bir anlayışı kurumsallaştırdığını ifade eden Ok, "Kelkit'e Belediye Başkan vekili ve meclis üyesi olarak hizmet etmek benim için büyük onurdur. Kadına değer veren ve kadını önemseyen bir Başkanımız var. Bu günün daha güzel kapılar açmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanımızı, hoşgörü ve eşitlik göstergesi olan bu görevlendirmesinden dolayı da tebrik ediyorum." dedi

Ok, ayrıca Kelkit Belediyesinde tek kadın Belediye Meclis üyesi olmasında kendisini destekleyen ailesi ve Kelkit halkına da teşekkür etti.

Kelkit'te doğan Ok, İlköğretim ve Lise Eğitimini Kelkit'te tamamladı.Karadeniz Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlık Bölümünden mezun olduktan sonra, son 3 yıldan beri de Kelkit ve çevresindeki illerde Peyzaj Mimarı olarak hizmet verdi.

Yorumlar (1)
huda 10 yıl önce
kelkit ünal beyi çok arayacak kadına karşı olmak gibi bir düşüncemiz yok ancak ak parti kelkit ilçesi mutasıp bir belde olması sebebi ile olayı bir şov olarak değerlendiriyoruz.belki ünalbey böyle düşünmeye bilir ancak kelkitin belediye başkanı olduğunu ınutmayacak..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27