banner333

banner309

Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor

Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden iyilik hareketi.

Kelkit 25.04.2022, 10:13
Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor
banner400

Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden iyilik hareketi.

Okul, veli ve gönüllü esnaflar işbirliğinde hazırlanan yardım kolileri ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldı. Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerin temin ettikleri yardım kolileri yine okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler tarafından tespit edilen ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldı.

Kolilerin hazırlanmasına Uygulama Sınıfı minikleri de yardım etti. Çocuklarda yardımlaşma duygusunun geliştirilmesi amacını taşıyan proje vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı.

Proje hakkında görüş belirten birçok vatandaşımız, Kelkit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin örnek bir çalışma yürüttüğünü ve bu projeye destek olan her kim varsa onlara teşekkür ettiklerini dile getirerek bu tarz projelerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladılar.

Proje hakkında bilgi veren öğrenciler, her ay tespit edilen ailelere birçok konuda rehberlik yaptıklarını, çeşitli ihtiyaçlarının okul yönetimi, esnaf ve veliler işbirliği ile karşılandığını söylediler. Ayrıca Ramazan ayı olması sebebiyle böyle bir yardım kampanyası başlattıklarını ve kendilerine bu konuda yol gösteren yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini söylediler.

Bu örnek çalışmaya katkı sunan tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor bu tarz projelerin yaygınlaştırılmasını temenni ediyoruz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46