banner333

banner309

Kelkit Belediyesinden Anlamlı Davranış

Kelkit Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu" kanalıyla 65 yaş ve üzeri olan, kronik rahatsızlığı bulunan ve geliri bulunmayan kişilere yardım gerçekleştirdi.

Kelkit 09.04.2020, 18:44
Kelkit Belediyesinden Anlamlı Davranış
banner400

Kelkit Belediyesinin Yaptığı açıklama:

Gün milli birlik ve beraberlik içinde dayanışma günüdür

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gün geçtikçe yayılmaya devam eden Korona virüs (Covid-19) tehlikesine karşı halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Belediyemizce "Vefa Sosyal Destek Grubu" kanalıyla 65 yaş ve üzeri olan, kronik rahatsızlığı bulunan, İş yerlerinin kapanması sonucu işsiz kalan, geliri bulunmayan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Gıda malzemeleri yardımında bulunuyoruz.

Ülkemiz 10 Mart’tan itibaren bu virüs ile karşı karşıya kaldı. O günden bu yana başta Cumhurbaşkanımızın talimatıyla almış olduğu tedbirleri ve söylemleri alanda ifa etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘Evde hayat var’ diyoruz. Bu bağlamda Kelkit’imizde gerekli tedbirler, en üst seviyede alındı. Vatandaşlarımızda alınan bu tedbirlere riayet ediyor. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını giderme adına çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz.

Sosyal Belediyecilik bu günler için var; “Evde Kal” çağrısına uyan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tek tek ziyaret edip ihtiyaçları var mı diye soruyoruz. Onlara ihtiyaçları doğrultusunda yardım götürmeye çalışıyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız inşallah.

Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz sağlığımız için evde kalmalarıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09