banner333

banner309

Kelkit Belediyesi Yeşil Kent İçin Çalışıyor

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, sosyal belediyecilik anlayışından yola çıkarak betonlaşan değil, yeşil Kelkit’i inşa etme düşüncesiyle hizmetlerine devam ediyor.

Kelkit 31.05.2022, 08:48
Kelkit Belediyesi Yeşil Kent İçin Çalışıyor
banner400

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, sosyal belediyecilik anlayışından yola çıkarak betonlaşan değil, yeşil Kelkit’i inşa etme düşüncesiyle hizmetlerine devam ediyor.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, “Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile tüm ekiplerimiz ile tüm cadde, sokak, park, bahçe ve tüm alanlarda imkanlar ölçüsünde hizmet edebilmek adına çalışmalarına ara vermeksizin çalışmaya devam ediyor. Yoğun geçen kış mevsiminin ardından baharın gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmalarına başladık. Erzincan yolu güzergâhı – Üniversite önünde İlçeye değer katacak Mimari Peyzaj çalışmasına başladık. Peyzaj alanında mevsimlik çiçekler, değişik bitki türleri ve İlçeye özgü semboller Kelkit siluetine renk katacak. 
Park Bahçe İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde cadde, sokak, meydan ve yeşil alanlarda sokak sağlıklaştırma ve peyzaj çalışmalarına da devam ediyoruz.


Ekiplerimiz tüm yaşam alanlarının temiz, düzenli ve konforlu hale gelmesi adına yoğun bir tempoyla çalışılmaktadır. İlçemizin cadde, meydan, sokak ve yeşil alanlarında estetik bir doku ile bütünlük sağlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmalar sonucunda güzel görünen, estetik ve yaşanılabilir bir Kelkit’e sahip olmayı hedefliyoruz. Bu düşünceyle Geçmişine bağlılığı ve rahmete kavuşmuş büyüklerine gösterdiği saygı ile ön plana çıkmış bir kültürün mirasçıları olarak, mezarlıkların bakımına büyük bir önem veriyoruz.


Bu bağlamda mezarlıklarda ağaç dikimi, mezar bakımı, ot temizliği ve genel temizliğe hassasiyet gösteriyoruz. Bir yandan da   çevre yolunun refüj ve orta alanlarının  bakım onarımlarını yaparak daha yeşil bir Kelkit için çalışmaya, şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz, ilçemizin dört bir köşesinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, en başta sokak ve cadde temizliği olmak üzere, yıkama çalışmaları, ot temizliği ve mıntıka temizliği gibi birçok faaliyeti sürdüren ekiplerimiz halkımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı farklı mahallelere taşıyıp farklı alanda iyileştirme yapacağız. Yılların birikmiş ilgisizliğe terk edilmiş sorunları hemen bitirelim dendiğinde bitmiyor hemşerilerimden anlayış bekliyorum” dedi.  

Kaynak: Gümüşhane Ekspress
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48