banner333

banner309

Kelkit Anadolu Lisesi Kütüphanesine Bin Kitap

Klasiklerden edebi eserlere, romanlardan tarih kitaplarına kadar yüzlerce yayın Kelkit Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Kelkit 25.04.2013, 08:23
Kelkit Anadolu Lisesi Kütüphanesine Bin Kitap
banner400
   Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün Belediyemizden talebi üzerine Belediye Başkanımızın her zaman olduğu gibi bu talebi önemseyerek kaynak araştırmasına gidilip Orman ve Su İşleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Hemşehrimiz Sayın Cihan Pektaş’ın destekleriyle kitaplar temin edildi.
         Bine yakın kitabın Anadolu Lisesine tesliminde yapılan törene Belediye Başkanı Muammer Duran, Okul Müdürü İlyas Güler, Müdür Yardımcısı Muammer Çelik Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güler, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü İlyas Güler: Kütüphanemize bu eserlerin kazandırılmasında emeği geçen Belediye Başkanımız Muammer Duran’a Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki bu eserler öğrencilerimizin Eğitimdeki Başarılarını artıracaktır.
Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ise:” Kitaplar, düşünceleri olgunlaştırır. Kitap okumak kişiyi erdemli bir insan haline getirir. Kişinin Ufku Bilgisi Kadardır. Kütüphaneler, bireysel fayda ile birlikte toplumsal faydayı da önceleyen, toplumları uygarlık düzeyine taşıyan bilgi merkezleri, milletlerin hafızalarıdır. Bu sebepten dolayıdır ki Öğrencilerimizin günümüz şartlarında daha iyi yetişebilmeleri için ders kitapları kadar bu eserleride mutlaka okumaları gerekir.
          Kelkit Belediyesi bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada hem kendi kaynaklarımızla hem de dışarıdan sağladığımız kaynaklarla eğitime olan desteğimizi sürdüreceğiz. Bu vesile ile bize bu imkânın oluşmasında talebi gerçekleştiren Anadolu Lisesi Müdürlüğümüze ve Öğretmenlerimize, Bu eserlerin temininde ki desteğinden dolayı Cihan Pektaş Kardeşimize şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34