banner333

banner309

İsimler Parklarda Ölümsüzleşecek

Kelkit 13.10.2016, 22:59 13.10.2016, 23:03
İsimler Parklarda Ölümsüzleşecek
banner400
Kelkit Belediyesi tarafından tasarlanan proje dahilinde yapımı tamamlanan parklar isimlerle ölümsüzleştirilecek. Belediye tarafından yapılan açıklamada:

"Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte İlçemiz sınırları dâhilinde bulunan ve Belediyemizce yapımı tamamlanan, 4 adet parkımıza Metin Tokdemir, H.Yasin Işıldar, Fatih Parkı ve Muhsin Yazıcıoğlu isimlerinin verilmesine karar verdik.

Gelişen teknoloji ve bilgisayar oyunları nedeniyle evlerine kapanan çocukları ait oldukları parklara çekmeyi amaçlayarak,yeni parklar inşa ettik. Ayrıca İlçedeki çocuk parklarında bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının yanında oyun ekipmanlarının da modernizasyonunu gerçekleştiriyoruz.

Değerlerine, mahalle kültürünün yaşatılmasına önem veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bizlerin zamanında sokaklar ve parklar çocuk sesleri ile çınlarken, sokak oyunlarıyla eğlenip, sağlam temelli arkadaşlıklar ve dostluklar kuruluyordu. Şehirleşmenin ve kontrolsüz yapılaşmanın sonunda çocukların nefes alacakları alanlar ne yazık ki azalıyor.

Çocuklarımızın ekrana bakarak saatler geçiren, asosyal bir nesil olarak yetişmesini önlemek adına çocuk parklarımıza önem veriyor, bakımını yapıyor, yenilerini oluşturuyor ve çocuklarımızın keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyoruz. Parklara verdiğimiz isimlerle de bilinçli bir toplumun yetişmesine vesile olmayı hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09