banner333

banner309

Fişek Sürücü Kursu Sahibi Behlül Fidan: En İyilerle Yarışıyoruz

Ehliyet almak her insan için unutulmaz bir deneyimdir. Seçilen sürücü kursu ise bu deneyimin kalitesini belirler.

Kelkit 05.05.2019, 08:26
Fişek Sürücü Kursu Sahibi Behlül Fidan: En İyilerle Yarışıyoruz
banner400

Ehliyet almak her insan için unutulmaz bir deneyimdir. Seçilen sürücü kursu ise bu deneyimin kalitesini belirler.

Büyük bir zamanını trafikte geçiren bireyler bilinçli, profesyonel ve çevre şartlarına uyumlu, öngörülü sürücü olmak için ter döküyorlar.  

Kelkit’te faaliyet gösteren Fişek Sürücü Kursu Sahibi Behlül Fidan, adayların tercihlerini kolaylaştırmak için bir dizi yenilikler getirdiklerini söyledi. Fidan, en iyilerle yarıştıklarını ifade ederek şöyle devam etti.

EN İYİLERLE YARIŞIYORUZ

“En iyilerle yarışmak için hayata devam ediyoruz.

İşimiz başı eğitimdir. “Eğitim Şart” felsefesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu felsefeden yola çıkarak herkesin eğitimden fazlasına ihtiyacı olduğuna inanıyoruz.

Bu bilinçle her kesimin ve bireyin isteklerine göre kurumlarımızda sertifika eğitimleri veriyoruz. Siz hangi sertifikayı almak istediğinizi söyleyin biz size onun eğitimini verelim.

İNSAN HAYATI MUKADDESTİR

İnsan Hayatı Mukaddestir. Yaşamak helaldir. İnsan hayatına bundan dolayı önem veriyor ve eğitimlerimizi buna göre belirliyoruz.  

30 YILLIK TECRÜBEYE SAHİBİZ

Fişek Sürücü Kursu, 30 yıllık deneyimi ve sektördeki tecrübesiyle sürücü adaylarının her türlü sertifika eğitim taleplerine cevap verebilmektedir.

Eğitim kurumlarımızda, modern mevcut sertifika sınıflarımızda; A-1, A-2, B (otomobil), B (otomatik vites), B (engelli), C (kamyon), CE (tır), D (otobüs) olmak üzere küçük araçlara, operatörlük kursu ile; tavan vinç, beko loder, ekskavatör, mobil vinç, zemin delgi, araç taşıma (kurtarıcı), silindir, ve grayder gibi ağır vasıta sertifikaları vermekteyiz.

Hizmet verdiğimiz tüm alanlarda, 30 yılın verdiği güven ve tecrübe ile sadece temel sürüş eğitimi değil; araç bakımını, motor aksamlarını ve çıkabilecek sorunların çözümlerini de göstererek kursiyerlerimizin tam donanımlı olarak trafiğe çıkmalarını sağlıyoruz.

Unutmayın;

Mesleğiniz ne olursa olsun, ehliyet almada tercihiniz mutlaka Fişek Sürücü Kursu olsun”.

Şenol Yolcu

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46