banner333

banner309

Erkekler Voleybolda Kupa Şiran'ın!

Gümüşhane’de Ortaöğretimler arası yıldız erkekler voleybol müsabakalarında Şiran Atatürk Ortaokulu Takımı 8 takım içerisinde birinci oldu.

Kelkit 07.01.2017, 13:37 09.01.2017, 08:41
Erkekler Voleybolda Kupa Şiran'ın!
banner400

Gümüşhane’de Ortaöğretimler arası yıldız erkekler voleybol müsabakalarında Şiran Atatürk Ortaokulu Takımı 8 takım içerisinde birinci oldu.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen ve 27 Aralık tarihinde başlayan müsabakalar sona erdi.
Kelkit Gençlik Hizmetleri, Spor Salonunda yapılan ve Şiran Atatürk ortaokulu, Şiran Yunus Emre Ortaokulu, Kelkit Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu, Kelkit İmama Hatip Ortaokulu, Gümüşhane 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu, Torul Atatürk Ortaokulu, Kelkit Mustafa Maruf Şahin Ortaokulu, Kelkit Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.
Yaklaşık 10 gün süren müsabakaların ardından birincilik kupasını Şiran Atatürk Ortaokulu kaldırırken, Kelkit Mustafa Maruf Şahin Ortaokulu ikinci, yine Şiran Yunus Emre Ortaokulu da üçüncü oldu.

Şiran Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni, aynı zamanda voleybol takım hocası Ayşenur Şamlı yaptığı açıklamada; “Okulumuzun Yıldız Erkekler Voleybol takımı ile yaptığımız antrenmanlar ve kazandığımız maçlar sonucunda il birincisi olarak, bölge maçlarında ilimizi ve okulumuzu temsil etmek gurur verici bir durum. Bu anlamda başta okul müdürümüz Sefa Türkmen olmak üzere tüm idareci, öğretmen ve velilerin desteği için teşekkür ederim. Öğrencilerimizin akademik çalışmalarla spor faaliyetlerini bir arada yürütmesi, kendilerini spor faaliyetleri ile ödüllendirmeleri karakter gelişimleri adına okul olarak önemsediğimiz bir durumdur. Spor disiplin işidir ve prensipli insan yetiştirme sanatıdır. Bu sanatın temsilcileri olan öğrencilerime teşekkür ederim. ”dedi.

Müsabakalarda dereceye giren okullara kupaları Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel tarafından verildi. Turnuvaya katılan tüm okullara teşekkür eden Yücel, grup müsabakalarda Gümüşhane’yi temsil edecek olan Şiran Atatürk Ortaokulu voleybol takımına başarılar diledi.

Yorumlar (1)
Akin kisa 7 yıl önce
Mükemmel. Başarılarınızın devamını diliyorum
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48