banner333

banner309

Emniyet Teşkilatından Duran'a Ziyaret

Polis Haftası Etkinlikleri Kapsamında Emniyet Güçleri Belediye Başkanı Duran’ı Makamında Ziyaret Etti.

Kelkit 09.04.2013, 11:05
Emniyet Teşkilatından Duran'a Ziyaret
banner400

 Her yıl 4–10 Nisan tarihleri arasında kutlanan 'Polis Haftası tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ve Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168.yılı münasebetiyle ziyaretlerini sürdüren Kelkit Emniyet Müdürü Dursun Şenel Ergen ve Ekibinde görevli polislerle birlikte Belediye Başkanı Muammer Duran'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Dursun Şenel Ergen yaptığı konuşmada, Belediyeden çok büyük destek gördüklerini ifade etti. Göstermiş oldukları destekten dolayı Başkan Duran'a teşekkür eden Ergen, Polisin topluma katkısının ve hizmetinin büyük olduğunu ifade ederek, emniyet teşkilatının her zaman ilçede vatandaşın güvenini kazanan, üzerine düşen görevi büyük cesaret ve fedakârlıkla yerine getiren bir kurum olduğunu meslektaşlarıyla birlikte daha güvenli ve modern bir Kelkit için üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını vurguladı.
Polis teşkilatının 168. Yılını kutlayan Belediye Başkanı Muammer Duran ” Kelkit'te olduğu gibi ülkemizin her yerinde emniyet mensuplarımız hizmetlerini kahramanca sürdürmektedir. İlçemizde ki Polis teşkilatımızla ve tüm emniyet mensuplarımızla haklı bir gurur duyuyoruz. İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Dursun Şenel Ergen ve şahsında tüm polislerimizin başarılarının devamını diliyor. Polis teşkilatımızın 168.yılını kutluyor, şehit düşmüş ve vefat etmiş tüm polislerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum. İlçe Emniyet müdürümüz Sayın Dursun Şenel Ergen ve ekibine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49