banner333

banner309

Onursal Başkan Murat Akın’ın Tarihi Şampiyonluk Başarısı

Kelkit Belediye Hürriyetspor Onursal Başkanı Murat Akın, kulübe verdiği maddi ve manevi destek ile kulübü şampiyonluğa ulaştırarak 1954 tarihinden beri kazanılamayan şampiyonluğun hasretini giderdi.

1954 Kelkit Belediyespor 16.04.2019, 11:12 22.04.2019, 09:21
Onursal Başkan Murat Akın’ın Tarihi Şampiyonluk Başarısı
banner400

Bölgesel Amatör Bal Ligi'nde mücadele eden Kelkit Belediye Hürriyetsporun şampiyon olmasında büyük rol üstlenerek gece gündüz demeden takım için elinden gelen herşeyi yaparak hem kendi adını hem de kulübün adını tarihe altın harfler ile yazdıran Onursal Başkanı ve Ariana Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın kazanılan şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Murat Akın Haber 29’a yaptığı açıklamasında; Şampiyonluk yolunda birlikte mücadele verdiğim Kulüp Başkanımız Yaşar Nas’a, kardeşim Adem Akın'a, korumam Ayhan'a, İbrahim Çiçek'e, Osman Nas'a, eski belediye başkanımız Ünal Yılmaz'a, yeni belediye başkanımız Aziz Nas'a, siyasi parti temsilcilerimiz ve meclis üyelerimize, Ulaş Ulaşan Hocamıza, genel kaptanımız Hicabi Albayrak başta olmak üzere tüm futbolcularımıza, teknik ekibimize, siyasi parti temsilcilerimize, bizleri hiç yalnız bırakmayan tüm emniyet teşkilatına, özellikle tüm maçlarda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Kelkit halkımıza çok teşekkür ediyorum. Spor kulübümüzün başarılı olması için çok emek verdik ama çok şükür emeklerimiz boşa çıkmadı. 1954 yılından beri kazanamadığımız şampiyonluğu yaşadık. Kelkit’te şölen havası oldu. Tüm halkımız sokaklarda şampiyonluğumuzu kutladı. Başka hiçbir şey istemiyorum. Bu mutluluk bize yeter. İnşallah 3. ligde de aynı başarıyı yaşamak için mücadelemiz devam edecek. Şampiyonluğu ilk kurucusundan bugüne kadar tüm emeği geçen herkese ve Kelkit Halkına hediye ediyorum, dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55