Petekler neden iyi ısı vermiyor

Petekler neden iyi ısı vermiyor

İş Dünyası 27.10.2016, 14:05 27.10.2016, 14:07
Petekler neden iyi ısı vermiyor

Petekler neden iyi ısı vermiyor ? Kış geldi kombiler yandı ısı yükseltiyoruz ancak peteklerde ısınma problemleri var ise çözümü bu yazıda arayınız. Peteklerin ısıma problemi 2 nedenden dolayı kaynaklanır kombi hataları ve petek kirliliğinden dolayı ısınma problemi olur.

Sizde petekler ısınmıyor diyenlerdenseniz bizi arayın veya sitemizi ziyaret ediniz. Firmamız kombi petekleri neden iyi ısıtmıyor gibi sorulara yanıtlar bulmaktadır. Soğuk suyun ısıtılması anında içindeki kireç miktarı açığa çıkmaktadır. Bunu engelleyemezsiniz. Ancak peteklerin içlerine bazı koruyucu sıvılar eklenerek tahribatı en az düzeye çekmek mümkündür. Biz bunu zaten yapıyoruz. Kaloriferdeki suyun kirlilik oranını düşürmek, temiz hale getirmenin yolunu da sizlerle paylaşalım.

Kombi Petekleri İyi Isıtmıyor

Kombi petekleri iyi ısıtmıyor kalorifer peteğinin üst kısmı soğuk kalıyor gibi sorunlarda yüzeysel derecelere bakabilir. Termal kameralar ile son ısı değişimlerine bakarız. İstersek hemen kenarından bir hat çekip cihazımız ile birleşimini yaparız. Ardından solüsyon eklemesi yaparak içteki pisliklerin küçük parçalara ayrıştırılmasını yaparız. Bundan sonra peteklere devamlı su basarken, içerideki suyun devir daim yani cihazımız aracılığı ile temizlenmesini yaparız. Su tekrar peteklere dolmasına rağmen tüm pislikler cihazımızdaki geniş filtre kısmında takılacaktır. Ayrıca bu girişimleri tüm sistemlere tam erişim sağlayabileceğimiz havlupan haznelerinde de uygulayabilir. Alüminyum, demir döküm peteklerde temizlik yapılması dahil hepsi için bizi arayabilirsiniz.

Kombi petekleri iyi ısıtmıyorsa firmamız ile kalorifer temizleme işleminin faydası nedir, anlatalım. Ayda 400 lira yakıt masrafınız varsa bu %30 gibi azalma gösterebilir. Petek içindeki tüm sular hızlıca ısınacaktır. Su geçişinde set oluşturan kireç gibi maddeler tahliye edilecek. 25 derece ile ısınan petekler 28-30 derecelere ulaşmasının önünü açmaktayız. Zarar oluşturmadığı gibi aynı zamanda metal yapıyı koruyucu özelliği de mevcuttur.

Firmamızın Web Sitesi : http://istanbulpetektemizligi.com

Yorumlar (1)
gaziantep kombi dünyası 3 yıl önce
petek temizleme, gaziantep klima dünyası, klima montaj, klima tamiri, gaziantep kombi servisi, kombi tamiri, beyaz eşya tamircisi servisi
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38