banner333

banner309

GTSO heyetinden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Kamuran Gündüz, Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi temsilcilerinden oluşan heyetle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İş Dünyası 24.01.2023, 08:53
GTSO heyetinden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaret
banner400

GTSO organ seçimlerinin ardından gerçekleştirilen ziyarette GTSO Başkanı İsmail Akçay, Hisarcıklıoğlu’na GTSO üyelerinin taleplerini içeren bir dosya takdim etti. Ziyaretin ardından heyet Ankara’da görev yapan Gümüşhaneli bürokratları ziyaret etti.

“Beklentimiz kamu vicdanında hayır duası almaktır”

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada GTSO organ seçimlerini oy birliği ile rekabetsiz bir şekilde tamamladıklarını kaydeden Başkan İsmail Akçay, “Böylece yedinci dönemimize başlamış olduk. Bu itibarla bize güvenen, destek veren Gümüşhane iş dünyasına vermiş oldukları bu güven ve destek için sonsuz teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Gümüşhane için çalışmaya devam ettik. Bundan sonra da Gümüşhane için çalışmaya devam edeceğiz. Biz görev aldığımız günden beri söylediğimiz şudur; değerli Rifat Başkanımızın izinde yürüyerek diyoruz ki bizim hedefimiz kamu vicdanında hayır dua almaktır. Bu amaçla 24 saat işimizi yapmaya, ilimize iş dünyamıza hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

“Gerçekleştirilecek olan genel kurulda kayıtsız şartsız TOBB Başkanımız Hisarsıklıoğlu’nun arkasındayız”

TOBB Genel Kurullarının Türkiye iş dünyasının bayramı olduğunu belirten Akçay, “Bizim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin genel kurulu Türkiye iş dünyasının problemlerinin çözüm noktasıdır, taleplerin dinlenme noktasıdır, taleplerimizin değerli Başkanımızın vasıtasıyla merkezi hükümetlerimize, siyasi iktidara iletilerek çözümlerinin bulunduğu en güzel bayram günlerinden birisidir. Bu itibarla Mayıs ayında yapılacak olan genel kurulumuzu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Seçimli bir genel kurul yapacağız. Kayıtsız ve şartsız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanındayız, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak. İlk başladığımız günden beri, ben 1995 yılında oda başkanı olarak seçildim. O günden itibaren her zaman her yerde Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu destekledik. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü Rifat Hisarcıklıoğlu, hem Türkiye’ye mal olmuş hem dünyadaki iş dünyasına mal olmuş, Türkiye’nin bir lideridir. Hem ulusal bazda hem uluslararası bazda önderimizdir ve liderimizdir. Müthiş bir vizyoner sahibi ve müthiş bir aksiyoner sahibi bir kişidir. Bu itibarla gecesini gündüzünü bu memlekete adamış ülkem varsa ben varım diyen. Bütün enerjisini Türk iş dünyasının hizmetine adayan Sayın Hisarcıklıoğlu bir görev adamıdır, bir gönül adamıdır, bir güven adamıdır. Onun yol arkadaşı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum, büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gümüşhane’nin sevgisini, selamlarını ve Gümüşhane’nin ona sonsuz desteğini kendisine ilettik. Bizi çok güzel ağırladı. Problemlerimizi dinledi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde şimdiden hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

TOBB ziyaretinin ardından heyet Adalet ve Milli Savunma Bakanlarından hemşehrimiz Mahmut Oltan Sungurlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü hemşehrimiz Nurettin Taş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı hemşehrimiz Mutlu Gürler, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Hasan Basri Kurt’u ziyaret etti.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37