banner333

banner309

GTSO Başkanı Akçay: ‘Ülkemizin Geleceği Sizlersiniz’

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi 2. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

İş Dünyası 24.12.2018, 12:00
GTSO Başkanı Akçay: ‘Ülkemizin Geleceği Sizlersiniz’
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi 2. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilere Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri ve kurumsal imajı, kariyer planlama, iş hayatı ve yöneticilik tecrübelerini paylaşan Başkan Akçay, ayrıca öğrencilere hayatları boyuna kullanabilecekleri önemli tavsiyelerde bulundu. Kendisinin de hayatı boyunca önem verdiği ve asla taviz vermediği 5 altın kural olduğunu söyleyen Başkan Akçay‘’ Ben hayatım boyunca her zaman ve her yerde benim için değerli saydığım ve benimsediğim beş altın kuraldan asla taviz vermedim. Bunlar sırasıyla; 

1-Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermem

2- Adaletten ayrılmam

3- İnsanları ve doğayı karşılıksız severim

4-Sorumluluklarımdan kaçmam

5-Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam

Bu 5 altın kural sizlere tavsiyemdir.

‘HEDEFLERİNİZ OLMALI ‘

Bir insanın ilk olarak hayalleri olması gerektiğini, bu hayaller için hedefler belirlemesi ve  hedefe  ulaşabilmek için de  hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Akçay, ‘’Siz değerli gençlerimizden   biz büyüklerin ve  ülkemizin çok büyük umudu ve beklentisi var. Sizler geleceğin yöneticileri, idarecileri, siyasetçileri, esnafı tüccarı, bilim adamı, iş adamı kısacası gelecekte bu ülkeye yön veren bireyleri olacaksınız. Bunun için ilk olarak hedefleriniz olmalı ve kendinize güvenmelisiniz.

 ‘HAYAT ZOR AMABENDE KOLAY ADAM DEĞİLİM’

Öğrencilik yılları hızla geçer. Sonrasında hayatın gerçek yüzü ile karşılaşacaksınız. Sorunlar, problemler, engeller ile karşılaşacaksınız. İşte o zaman "hayat zor, ama bende kolay adam değilim" diyebilmelisiniz. Eğer kendinize güven duymazsanız belirlediğiniz hedefe ulaşamazsınız. Daha donanımlı, daha girişimci, daha hoşgörülü olarak her birinizin ayrı ayrı başarı hikayeleri yazacağınızdan emin olun’’ ifadelerini kullandı.Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından  çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11