banner333

banner309

Prof. Dr. Kenan Aydın İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Dekan Oldu.

Prof. Dr. Kenan Aydın, İstanbul Gelişim Üniversitesi-İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde dekanlık görevine başladı.

Gurbet 02.06.2022, 13:16
Prof. Dr. Kenan Aydın İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Dekan Oldu.
banner400

Gümüşhane'nin önde gelen akademisyenlerinden, eski GÜSİAD başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Kenan Aydın, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevini tamamladıktan sonra  İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde Dekan oldu.

Kenan Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamasında; 

Değerli dostlarım, değerli arkadaşlarım,

27 Şubat 2022 tarihi itibariyle Yıldız Teknik Üniversitesi'nden emekli oldum. Bugün itibariyle İstanbul Gelişim Üniversitesi-İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi dekanlığı görevine başlamış bulunmaktayım. YTÜ' de gerek İİBF Dekanı gerekse de öğretim üyesi olarak görev yaptığım süreçte birlikte çalışmaktan onur duyduğum çok değerli rektörlerimiz Prof. Dr. İsmail Yüksek, Prof. Dr. Bahri Şahin ve Prof. Dr. Tamer Yılmaz'a, rektör yardımcılarımıza, birlikte çalıştığımız dekan arkadaşlarıma, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin görevi devrettiğim dekanı Prof. Dr. Halit Keskin ile uzunca bir süre birlikte çalıştığım bölüm başkanları, öğretim üyeleri fakülte sekreterleri ile her kademedeki çalışanlarına verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Kendilerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.

Bu yeni görevi de ülkeye hizmet olarak görüyorum ve elimden geleni yapmaya çalışacağım. Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin hocamızla birlikte güzel işler yapmaya gayret edeceğiz. Allah mahcup etmesin. Selam ve saygılarımla,

dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44