banner333

banner309

GÜDAP: Gün dayanışma günüdür

İstanbul’da bulunan Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu (GÜDAP) yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını nedeniyle işten çıkarılan, işleri bozulan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ve ihtiyaç sahibi insanlara hazırladıkları kolileri ve alışveriş kartlarını dağıtmaya başladı.

Gurbet 15.04.2020, 15:44
GÜDAP: Gün dayanışma günüdür
banner400

İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında gerçekleştirilen çalışmayla ilgili bilgi veren GÜDAP kurucu başkanı Kamil Koç, yapılan iyiliklerin unutulup unutulmamasının değil, iyilik yapılırken kıyıda köşede hiç kimsenin unutulmayıp, kimsesize kimse olabilmenin önemli olduğunu belirterek, “Bugün babadan dededen bize miras olan ‘derdi tasayı içinde, tası tabağı dışarda tut, tam ortadan değil, ihtiyaç kadar ver, bölüş’ güzelliği yine GÜDAP’a, Gümüşhaneli güzel yürekli insanlara nasip olmuştur.  Veren elin alan el ile üstünlük yarışına girmediği, yan yana halay durduğu bir gün oldu bugün. Bu güzelliği düşünen, organize eden, maddi manevi katkı sunan, hepimiz için evinde kalmak zorunda olup ancak ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için sokağa çıkan tüm dostlara binlerce teşekkürler” dedi.

Destek alıp, destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Koç, çevrelerinde ekonomik durumu iyi olan insanlardan alıp ekonomik durumu iyi olmayan insanlara koli ve alışveriş kartı dağıttıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48