banner333

banner309

Anakara'da Kelkit Rüzgarı Esti

Ankara Kelkit Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu 1.Geleneksel Kelkitliler Gecesi çok büyük bir katılımla gerçekleşti.

Gurbet 02.03.2015, 08:39 02.03.2015, 08:44
Anakara'da Kelkit Rüzgarı Esti
banner400
Ankara Yenimahalle Belediyesi salonunda gerçekleşen geceye yaklaşık 600 kişi katıldı. Eski Adalet Bakanı hemşehrimiz M.Oltan SUNGURLU, Miletvekillerimiz Feramuz Üstün, Kemaletin AYDIN, Ankara Milletvekili Özcan YENİÇERİ, Eski Gümüşhane Miletvekilimiz Temel YILMAZ, Kelkit Kaymakamı Ozan GAZEL, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan ARAS, Belediye Başkanlarımız;  Ercan ÇİMEN, Gümüşhane Eski Belediye Başkanı Mustafa CANLI, Ünal YILMAZ, Yavuz ALTIPARMAK, Aziz NAS, Ahmet GENEL ,Hasan AKSEL, Hasan TÜRKEL, Yemen DEMİR, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Gümüşhane, İstanbul, Ankara'da yaşayan çok sayıda iş adamı ve bürokrat hemşehrimizin katıldığı gece dernek başkanı Sami TÜYSÜZ'ün konuşmasıyla başladı.

Tüysüz konuşmasında;amaçlarının hemşehrilerinin biraraya getirmek olduğunu belirterek, Başkan Yardımcısı Tamer TURHAN kordinasyonunda kurulan heyet ile Gümüşhaneye proje üretmeyi hedeflediklerini ifade ederek, Kelkit Kültür Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarına katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bakanımız Oltan SUNGURLU,Milletvekillerimiz;Feramuz ÜSTÜN, Kemalettin AYDIN, Özcan YENİÇERİ, Temel YILMAZ, Kelkit Kaymakamı Ozan GAZEL, Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ'ın konuşmalarıyla devem eden gecede yöresel sanatçılar sahne aldı. Karadeniz Folklor ekibi gösterileriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gece plaket takdimi ve fotoğraflarla son buldu.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58