banner333

banner309

Yenimahalle'de Gümüşhaneliler İftarda Biraraya Geldi

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği Gümüşhanelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Gurbet 30.07.2013, 01:07
Yenimahalle'de Gümüşhaneliler İftarda Biraraya Geldi
banner400
Ankara Yenimahalle Belediyesi ve Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkent’te yaşayan Gümüşhaneli vatandaşları iftarda bir araya getirdi.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen yemeğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan, Gümüşhaneli İş Adamları Derneği Başkanı Baki Telli, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, MHP Gümüşhane eski milletvekili Bedri Yaşar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "İslam ülkelerinde emperyalist güçlerin oynadığı oyunlar sonucunda kardeş kardeşi kırıyor. Bu oyunların ülkemizde de oynanmaması için hiçbir sebep yok. Bizlerin yanı başımızda tezgahlanan oyunlara gelmemesi lazım. Din dil mezhep ayrılığı yapmadan kenetlenmemiz lazım. Bu mübarek ayda kini nefreti bir kenara bırakalım birlik olalım." dedi.

Ramazan ayında siyaseti bırakıp birleştirici olamaya çalıştıklarının da altını çizen Yaşar, "Verdiğimiz iftar yemekleri ile vatandaşlarımızın kaynaşmasını ve Ramazan’ı coşku içerisinde kutlaması için elimden geleni yapıyorum. Bu mübarek ayda siyaset yapmak yerine birleştirici olmak için çalışıyorum bugün burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum gurur duyuyorum." diye konuştu.



"BELEDİYE BİZLERE EMEK VERİYOR"



Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan da memleketlerinden uzakta yaşayan vatandaşların örf ve adetlerini devam ettirmek için devlet erkanın desteğine ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Belediye Başkanımız Fethi Yaşar, Başkan Yardımcımız Erhan Aras ve belediye çalışanları bizlere bu konuda çok destek oluyorlar, emek veriyorlar. Bugün bu yemekte bulunmamıza vesile oldukları için başta Başkan Yaşar olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11