banner333

banner309

ŞEKAV Vakfı Başkanı Ali Beyaz'dan Bayram Mesajı

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Ali Beyaz bayram dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gurbet 07.08.2013, 23:49
ŞEKAV Vakfı Başkanı Ali Beyaz'dan Bayram Mesajı
banner400
Ali Beyaz Mesajında; 

Bizlere bu güzelliği yaşatan, Rabbimize Hamdü senalar olsun.

 "Ruhlara güzellik, gönüllere zenginlik veren, toplumsal hayata huzur iklimi getiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran bayramlardan birine daha ulaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesinde bulunduğu mesajına şu şekilde devam etti: 
"Ramazan ayı; birlik, beraberlik, sevgi, saygı, hoşgörü, iyilik gibi pek çok güzelliğin harmanlandığı, toplumu kaynaştıran, yardımlaşma ruhunu yaşatan önemli bir zaman dilimidir.
İyilik duygularının doruğa ulaştığı, manevi atmosferin toplumun önemli bir kesimini etkilediği bir ayın devamında gelen ve ilahi bir armağan olan Ramazan Bayramı, bizler için çok özel anlamlar taşımaktadır.
Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi bilmeli, fırsatı değerlendirmeliyiz.
Bayramda, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin bayramlarını tebrik edip, onların tebessümüyle bayramımızı aydınlatalım. Yaralı gönüllere, umutsuzluğa kapılanlara sevgi ve şefkat eli uzatıp manevi şifa sunalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Muhtaç ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, dualarını alalım.
Sevgili İnsanlar,
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir Bayram geçirmeniz dileği ile bayramınızı en içten duygularla kutlarım."
 Selam ve dua ile….
Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı./ İSTANBUL

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39