banner333

banner309

Yaşlanma Karşıtı Kremler İçerisinde Neler Var?

Güncel 15.01.2018, 14:55 15.01.2018, 15:04
Yaşlanma Karşıtı Kremler İçerisinde Neler Var?
banner400

Yaşlandıkça, belirli etkenlerle birlikte cildimizi sıkı tutan kollajen proteini üretimini kademeli olarak durdururuz. Fakat bir kez ciltte yaşlanma hasarları olduğunda , yaşlanma önleyici sihirli bir formül ile tersine dönen herhangi bir yol var mı? Bazı yaygın yaşlanma karşıtı krem içeriklerine bir göz atalım ve yüzümüzün her tarafına ne sürdüğümüzü öğrenelim.

  • Yeşil çay veya E vitamini gibi antioksidanlar, kollajen üretimini tehdit eden güneş hasarını durdurmayı ve böylece yeni kırışıklık oluşumunu önlemeyi amaçlıyor.

  • Hiyalüronik asit, nemli dokuyu bir kırışık altına doldurur.

  • Hidroksi asitler, eski cildi atarak hücre yenileme olarak işlev görür ve böylece yeni ve geliştirilmiş cilt parlaklaşır.

  • Peptidler, kolajenin üretimini artırarak yaraları iyileştirme yetenekleri nedeniyle kozmetik endüstrisinin merkezindedir. Pek çok isim var, ancak pentapeptitler ve bakır peptidler, yaşlanma karşıtı veya gözenek sıkılaştırıcı krem etiketi üzerinde yaygın olarak görülebilir.

  • Retinol, bir A vitamini bileşiği olan Retin-A'nın kozmetik versiyonudur. Retinole ek olarak Retinoidler, kollajeni parçalayan bileşiklerin bile oluşmasını önler ve sürekli kullanımla retinoidler yeni kollajen üretimine neden olabilir. 

Yaşlanma Önleyici Cilt Sıkılaştırma İpuçları

Yaşlanma önleyici kremler, gözenek sıkılaştırıcı serumlar doğru kullanıldığında gerçek fayda sağlar. Cildinizle en iyi sonucu almak için profesyonel cilt bakım ürünleri kullanın. Vitaminler A, C ve E, doğal olarak oluşan antioksidanlardır ve erken yaşlanmaya karşı değerli silahlardır. Vitaminler, hidroksil radikallerinin DNA'ya saldırmasını önlemek için birlikte çalışırlar ve yaşlanma karşıtı herhangi bir programda esastır. Bu değerli formüllere sahip gözenek sıkılaştırıcı cilt bakım ürünleri için https://www.recete.com/gozenek-sikilastirici/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00