banner333

banner309

Üstün'den, 29 Ekim Mesajı

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Güncel 27.10.2013, 23:18 30.10.2013, 08:01
Üstün'den, 29 Ekim Mesajı
banner400

Üstün, Cumhuriyet'in 90.yıldönümünü kutladığı mesajında;"Cumhuriyetin ilanından günümüze kadar Cumhuriyetimizin özü olan 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' ilkesi yaşatılmıştır. Bu Yüce Millet her koşulda egemenliğini asırlar boyu yaşamaya devam edecektir. 90 yıllık cumhuriyet tarihimiz içinde gerçekleştirilenler, Türk Milleti'nin kısa bir sürede neleri başarabileceğinin en güzel örneğini oluşturmaktadır. Cumhuriyet Türk Millet'inin üretken gücünü ortaya çıkarmıştır. Türk Ulusu Cumhuriyet ile Gelişen ve kalkınan bir dünya devleti olma kıvancına erişmiş,bu azim ve kararlılıkla da yoluna devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Üstün Ayrıca;

"Ülkemiz gelmiş olduğu noktada ekonomi, ticaret, enerji, teknoloji, iletişim, çevre ve dış politika gibi alanlarda küreselleşmenin oluşturduğu bütün olanaklardan  yararlanmasını bilmiş ve değişimi sürekli takip eden Ak Parti kadroları bu süreci en iyi şekilde yönetmiştir.

 Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Köklü, güçlü ve büyük bir devlettir. Gerek kuruluşu gerek kuruluşundan bu yana gerçekleştirmiş olduğu atılımlarla pek çok ülkeye örnek olmuş ve son yıllarda da tüm dünya ülkelerinin dikkatle izlediği bir ülke durumuna gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütün olarak, birlik ve beraberlik içerisinde Türk Milletinin sahipliğinde sonsuza dek yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti önümüzdeki dönemlerde de tarihin ve coğrafi şartların önüne çıkardığı fırsatları en iyi şekilde değerlendirip daha müreffeh yarınlara kavuşacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetin getirmiş olduğu tüm olanakları değerlendirerek daha huzurlu bir yaşam sürdüreceğimize inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını bu topraklar için can veren şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramı'nın 90. Yıldönümü'nü kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.ifadelerini kullandı.

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09