banner333

banner309

Triko Modelleri

Güncel 21.05.2019, 18:41
Triko Modelleri
banner400

Yeni sezon triko modelleri ile Cacharel şıklığınıza şıklık katmak için hazır! Birbirinden farklı renk ve desen ile triko modelleri bu kış da işinizi ısıtacak. Özellikle kış aylarında gömlekle de kullanabileceğiniz trikolar işlevsel ürünler olarak karşımıza çıkıyor.

%100 yün ya da çok karışımlı kumaşları Small ‘dan 3X Large’a kadar olan bedenleri ile aradığınız tüm triko modelleri Cacharel’da. Kumaş ya da jean pantolonlar ile kombin yapabileceğiniz trikoları ister iş yaşamınızda isterse de günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Griden kahverengiye, yeşilden siyaha geniş bir renk kartelası olan kazak ve triko modelleri oldukça indirimli. Daha ince bir yapısı olan trikoların yanı sıra Cacharel’da kalın kazaklar da bulunuyor. Sadece yaz mevsimlerinde değil bembeyaz karlar içinde dahi şıklığından ödün vermeyen Cacharel erkeklerinin tercihi triko ve kazaklar oluyor.

İster rugan, isterseniz de spor ayakkabılarınız ile kullanacağınız trikolarda bir erkeğin aradığı tüm özellikler mevcut. Farklı markaların aksine trikolar bollaşma, tüylenme gibi kuru temizleme sorunları yaratmıyor.

V yaka ya da bisiklet yaka modelleriyle pek çok ürünü müşterileri ile buluşturan marka kış aylarının tamamlayıcı kaban ve mont modelleri için de sizlere yardımcı oluyor. Kombin tamamlamak için aradığınız tüm parçaları diğer kategorilerde bulabilirsiniz. https://www.cacharel.com.tr/erkek-triko/ üzerinden dilediğiniz triko ya da kazak modelini sepetinize ekleyebilir ve yine site üzerinden sipariş takibi yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01