banner333

banner309

Spor Giyimde Salopet Elbiseler

Güncel 29.01.2020, 20:24
Spor Giyimde Salopet Elbiseler
banner400

Spor giyinmeyi seven bayanların tercihi salopet elbiselerdir. Bahçıvan dediğimiz model, elbiseye yansıtılmış ve böylelikle spor bir görüntü elde edilmiştir. Bahçıvan olan modelin içine bir tişört giyerek rahat bir kıyafet elde etmiş oluruz. Çoğunlukla yaz mevsiminde tercih edilen salopet elbise düz renk, desenli veya ekoseli olabilirler. Uzunlukları ise diz altında ya da diz üstündedirler. Cepli ya da cepsiz modelleri de mevcuttur.

Kot Salopet Elbiseler

Günümüzde kot kumaşı birçok giyside tercih edilmektedir. Kotun insana katmış olduğu rahatlık ve spor bir görüntü salopet elbiselerde de kullanılmıştır. Açık renk ya da koyu renk kot kumaşındaki bu elbiseler her beden ölçüsüne sahip olan bayanlar tarafından tercih edilmektedir.

Ekoseli Salopet Elbiseler

Ekose modeli bayan tekstilinde etek, pantolon ve elbisede oldukça fazla kullanılmaktadır. Bu elbiseler bayanın üzerinde oldukça güzel bir görüntü oluştururlar. Sadelikten hoşlananlar için siyah beyaz renkli modelleri olduğu gibi, özellikle yaz aylarında kullanılan cıvıl cıvıl renkleri de bulunmaktadır. Her renk tişörtle kombine edebileceğiniz gibi, her model ayakkabı ile de rahatlıkla ekoseli salopet elbise modelini kullanabilirsiniz. Rahat bir kullanım için https://www.5in1canpolat.com/elbise-10 sayfasındaki modelleri inceleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55