banner333

banner309

Silikon Tabancası Nedir?

Silikon tabancası mevcut yüzeylerin birbiriyle yapıştırılması için kullanılan silikon bazlı Mesut bu tabancaya benzeyen özel ürünlerdir.

Güncel 27.10.2020, 06:35
Silikon Tabancası Nedir?
banner400

Silikon tabancası mevcut yüzeylerin birbiriyle yapıştırılması için kullanılan silikon bazlı Mesut bu tabancaya benzeyen özel ürünlerdir. Elektrik ile çalışır ve çok uzun seneler boyunca kullanım yapılabilen ürünler olduğundan dolayı özellikle kumaşçılarda, hobi evlerinde ve tasarım yapan kişiler tarafından sıklıkla kullanılan ürünler arasında yer alır.

Silikon tabancası ince çubuk halinde saydam ya da renkli silikonların içerisine yerleştirilmesi ile birlikte, elektrik sayesinde verilen ısı ile erimesini sağlar. Bu erime iki ürünün bir araya yapıştırılması için olanak sağladığından dolayı kolay kullanım yapılmasını sağlamaktadır.

Silikon Tabancası Nerelerde Kullanılır?

Silikon tabancası genellikle takı tasarım atölyelerinde aynı zamanda kumaş üretim merkezlerinde kullanılan bir malzemedir. Piyasa içerisinde farklı firmaların üretmiş olduğu silikon tabancaları yine farklı fiyatlarla karşımıza çıkmaktadır.

Kullanım durumuna bağlı olacak şekilde uzun seneler boyunca kullanım yapılabilir. Fakat istenmeyen durumlar söz konusu olduğunda bozulabilen hassas ürünlerdir. İhtiyacınız olan silikon tabancası ve silikon tabancası malzemelerini ulaşabilmek için https://www.hobi24.com/silikon-tabancasi internet adresini tıklayabilir onlarca ürün arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11