banner333

banner309

Plaj Havlusu Modelleri Yenilendi!

Güncel 09.08.2018, 23:35
Plaj Havlusu Modelleri Yenilendi!
banner400

Bu yaz çok daha konforlu bir tatil geçirmek için yanınıza aldığınız aksesuarları özenle seçmelisiniz. Tatil bavulları hazırlanırken mutlaka içine eklenmesi gereken ürünlerin başında geliyor. Havlular yeni sezonda yepyeni görünümleri ile ön plana çıkıyor. Özellikle Barine tasarımlarının beklentileri karşılayan bir konfor sunması da dikkatlerden kaçmıyor.

Yüksek Emicilik Özelliğine Sahip Plaj Havluları

Baskılı ve dokuma olmak üzere iki farklı ürün grubu şeklinde plaj havlusu modellerini kullanıma sunan bu marka şık ve bir o kadar da sıra dışı modeller dizayn ediyor. Dikkat çeken tasarımlarıyla beğeni alan havlular yüksek emicilik özelliğine sahip ve aynı zamanda çabuk kurumasıyla da konforu yaşatabiliyor.

Yüzme sonrası kurulanmak için kullanıma uygun olan modeller aynı zamanda şezlong üzerinde de tercih edilebiliyor. Bu arada markanın yeni tasarımları arasında şık ve farklı duruşu ile dikkat çeken pek çok dizayn mevcut. Bu tasarımları adresine tıklayarak da inceleyebilirsiniz. Tasarımıyla etkileyici bir görünüm sunan bu modeller konfor, pratiklik ve işlevsellik özelliklerini bir arada sunuyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46