banner333

banner309

Pırlantalı Alyans Modelleri

Pırlanta, yeryüzünün bağrında yüzyıllar boyunca saklanmış en değerli taşlar arasındadır. Sevgi ise insanın bağrında sakladığı en değerli duygudur.

Güncel 24.01.2021, 07:34
Pırlantalı Alyans Modelleri
banner400

Pırlanta, yeryüzünün bağrında yüzyıllar boyunca saklanmış en değerli taşlar arasındadır. Sevgi ise insanın bağrında sakladığı en değerli duygudur. En değerli taş ile en değerli duygunun bileşimine ne dersiniz? Pırlantalı alyans modelleri, aşkınızın ve sevginizin en nadide şekilde ifade edilmesidir. İki kişi birbirine sevgi beslediğinde hayatının devamını birlikte geçirmeye karar verir. Kararı kesinleştirmek adına özel tasarlanmış yüzüklere ihtiyaç duyulur. Çeşitli modellere sahip olan ürünler arasında gelin ve damat adaylarının zevkine en uygun olan seçilir. Pırlanta ile bezenmiş olan modeller en nadide parçalardır.

Altın Alyans Modelleri

Değerli madenlerin başında altın gelir. Altın alyans modelleri tasarımlarında kullanılır. Erkek ve bayan ürünleri vardır. Takacak kişilerin tarzına göre modern ve geleneksel modeller tasarlanmıştır. Gençler arasında geleneksel tasarımları çok beğenenler vardır. Gösterişli ve bir o kadar etkileyici modeller profesyonel tasarımcıların ellerinde şekillenmiştir. Usta işçilikle kalitesini yakalamıştır. Farklı ve tarz arayışında olanlar için modern modellerimizi tavsiye etmekteyiz. Farklı ayarlarda, sarı ve beyaz renklerde üretilen yüzüklerin fiyatları farklılık göstermektedir. Her bütçeye uygun göz alıcı modellere https://www.assospirlanta.com/alyans adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46