banner333

banner309

Kulak Üstü Kulaklık Nedir?

Kafa bandının başa geçirilmesiyle oluşan bandın içindeki kablo yardımıyla sesi iki kulağa dağıtan aygıtlardır. Birçok teknoloji ile birleşerek mükemmel bir ses çözümü sunar. Yürüyüşlerde, seyahatlerde kolay katlanabilir yapısıyla yanınızda sürekli taşırsınız.

Güncel 23.08.2020, 21:05
Kulak Üstü Kulaklık Nedir?
banner400

Kafa bandının başa geçirilmesiyle oluşan bandın içindeki kablo yardımıyla sesi iki kulağa dağıtan aygıtlardır. Birçok teknoloji ile birleşerek mükemmel bir ses çözümü sunar. Yürüyüşlerde, seyahatlerde kolay katlanabilir yapısıyla yanınızda sürekli taşırsınız. Müzik benim hayatım diyenler Yüksek performanslı ve konforlu kulak üstü kulaklık çeşitleri tam size göre. Kulaklık üzerindeki mikrofon hassas ses özelliği ile konuşma yaparken kristal netlik sağlar. Teknolojinin gelişmesiyle kabloların dolanma sorunu artık tarih oldu. Bluetooth bağlantısı ile istediğiniz cihaza bağlayabilir film izler ya da müzik dinleyebilirsiniz.

Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları ve Çeşitleri

Yukarıda da anlattığım gibi sadece müzik dinlemekle kalmazsınız. Film izler hatta oyunlar için dahi kullanırsınız. Kulaklığın içindeki sürücüler kulaklığın bas, mid  ve tiz sesleri hangi güçte üreteceği ile  ilgilidir. Bazı firmaların kulak üstü kulaklık modellerinde saydamlık modu vardır. Bu  modun ne işe yaradığını şöyle açıklayabiliriz. Çevrenizde olup biteni kulaklığınızı çıkartmadan duymanıza yardımcı olan bir özelliktir. Kusursuz uyarlamalı gürültü önleme adı verilen  Pure  Anc  özelliği her kulaklıkta bulunmayabilir. En sevdiğiniz kişisel asistanlarınıza kulaklıkla ulaşabilirsiniz. Böylece telefonu elinize almanıza gerek kalmaz. Kulaklık üstündeki kontrol tuşları ile çağrılarınızı yönetebilir , şarkıları değiştirebilirsiniz. Desibela farklı markaların farklı teknolojilerle tasarladığı bu kulaklıkları bütçenize uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kulaklığınızı açıp kapattığınızda otomatik açma kapama özelliği devreye girer. Birçok markaları sizlerin ayağına getiren Desibela  https://www.desibela.com/kulak-ustu-kulakliklar sitesinden markaların çeşitli modellerini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:20
Güneş 05:03
Öğle 12:23
İkindi 16:17
Akşam 19:35
Yatsı 21:10