banner333

banner309

İstanbul Kurşun Kaplama Kurşun Paravan

İstanbul kurşun cam firması konusunda arayış içerisinde iseniz hoş geldiniz. İsminden hareket ile le kurşun ve cam bir arada zor çağrışım yapmaktadır.

Güncel 19.12.2020, 13:32
İstanbul Kurşun Kaplama Kurşun Paravan
banner400

İstanbul kurşun cam firması konusunda arayış içerisinde iseniz hoş geldiniz. İsminden hareket ile le kurşun ve cam bir arada zor çağrışım yapmaktadır. Fakat kurşunun sanayi ortamında işlenmesiyle ortaya çıkan bir diğer ürün de Kurşun Camdır.  Ne yazık ki ülkemizde üretimi olmamaktadır. Yurtdışından aldığımız camların kalitesini anlamak için kalınlığına bakmak gerekir. Genelde Almanya ve Uzakdoğu ülkelerinden alım yapılmaktadır.

İstanbul Kurşun Cam Firması

İstanbul kurşun cam firmaları çok yönlü hizmet sunabilmektedir. Uzakdoğu ülkelerinden alınan camlarda kalınlık 10 mm olarak belirlenir bu da camın kalitesinin düşüklüğünü gösterir. Daha düşük kalite daha düşük bütçe demektir alımlarda genelde bu sebepten kaynaklanmaktadır. Almanya’dan alınan camların kalınlığı 8 mm olarak daha kalitelidir bütçesi de kaliteye göre belirlenir.

İstanbul Kurşun Kaplama Kurşun Paravan

Hastanelerin radyolojik odaların özellikle hasta gözlem bölümleri vardır. Bu bölümler hastaları takip etmeleri için doktorların özel bölümüdür.  Gözlem yapılabilmesi için de cam olması gerekmektedir. Fakat her camın türü burada kullanılmamakla beraber radyolojik etkilere karşı da tıpkı kurşun kaplama kadar dayanıklı olmalıdır. Bunun için kurşunun radyasyona dayanıklılığı dikkate alınarak camın üretiminde kurşundan faydalanılmış, böylelikle kurşun paravan aravan özelliğinin korunaklığı cam üzerinden de sağlanmıştır.

Camın kalitesini anlamak adına elbette içerisindeki kurşunun saflık seviyesine bakmak gerekmektedir. Saflık ne kadar artarsa camın kalitesi de o kadar artar. Kurulumu Kurşun Zırhlama İşlemi şekilde yapılır. Camların montajı sırasında kullanılması gereken önemli unsurlar vardır. Bunlardan biri de kurşundan yapılmış metal kasalardır. Bu kasalarla beraber montaj yapılmalıdır. Montajın sağlamlığı, sağlık güvencesini de etkilemektedir.

Yorumlar (1)
Mehmet Arif 3 yıl önce
8mm de 2.1 yakalamışlar alman tasarımı olması gerek
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51