banner333

banner309

IPTV Nasıl Kullanmak Gerekir?

iptv satın al aracılığı sayesinde televizyon izlemek için aktif bir şekilde kullanım sağlayabileceği bir internet bağlantısı olması gerekir.

Güncel 04.03.2021, 20:21
IPTV Nasıl Kullanmak Gerekir?
banner400

iptv satın al aracılığı sayesinde televizyon izlemek için aktif bir şekilde kullanım sağlayabileceği bir internet bağlantısı olması gerekir. Internet bağlantısı aracılığı ile sinyaller alınır ve televizyona doğru aktarım sağlanır. Aynı zamanda internet ile birlikte Smart TV özelliğine sahip olan bir televizyonun var oluşu için IPTV oldukça yeterli olur. Bu durumda ise kutuların ya da uydu alıcılarının Wifi desteğine sahip olması ya da Ethernet desteğine ihtiyaç olması gerekir. Bu nedenle IPTV Dual sitesinden hizmet alabilirsiniz.

IPTV Kurulumu Nasıl Yapılabilir?

Televizyon bağlantısı kurulumunu gerçekleştirmek için öncelikli olarak HDMİ kablolar ile kurulum yapılır ve bağlantı kurulduktan sonra internet bağlantısı takılır. Daha öncesinde anlaşma yapılan firma ile kanal listesinin bulunmuş olduğu dosya alınır ve bu adresler belirli başlı uzantılı adresten oluşur. Diğer önemli husus ise kablo bağlantıları ve dosya aktarımını en doğru ve iyi bir biçimde yapmak olur. M3u uzantılı bir TV listesini iptv kutusuna aktarmanız gerekir.

Aktarım içinde iptv test kutusu üzerinde Mac adresi bulunur. Bu adres sayesinde aktarımı yapmanız mümkün olur. Mac adresini öğrendikten sonra IPTV markasının sitesi üzerinden Mac adresi olan ve sonrasında dosya yükle adımları sayesinde bilgisayarda bulunan m3u8 dosyasını yükleyerek IPTV üzerinden dosya aktarımı sağlanır. Ya da USB sayesinde de bu dosyalar yüklenebilir. Bu hizmetten yararlanabilmek için IPTV Dual sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46