banner333

banner309

EXIT Festivali

Güncel 29.03.2019, 18:44
EXIT Festivali
banner400

EXIT Festivali her ne kadar Türkiye’de yeni yeni bilinmeye başlasa da, 2000 yılı itibari ile 18 yıldır büyümesini sürdüren eğlenceli bir etkinlik olup, 60’ın üzerinde ülkeden ve 2,5 milyonu aşkın sayıdaki ziyaretçisiyle oldukça popüler olan bir festivaldir.

Festivalin ilk başlangıç yılı olan 2000’de aslında bu etkinlik bir nevi isyandı. Üç öğrencinin önderliğinde başlatılan bu organizasyonun amacı, o zamanın Miloseviç hükümetini protesto etmekti. Bunu da hiçbir ticari sponsorluk almadan, tamamen kendi çalışmaları ile başarmışlardır. Dolayısıyla bir yaşam tarzını ortaya koyan festivalin sloganı ise ‘Exit out of ten years of madness’idi. Türkçe karşılığı ise ‘On yıllık delilikten kaçış’.

EXIT Festivali’nin ilk başlangıç yeri olan Sırbistan’ın Novi Sad şehrinde bulunan Petrovaradin Kalesi, 17. yüzyıldan kalma tarihi bir kaledir. Günümüzde etkinlikler yine aynı yerde sürdürülmektedir. Sizler de bu etkinliğe katılmak istiyorsanız Tripoki’nin değerli müşterilerine sunduğu 3 farklı paketten birini seçebilirsiniz. EXIT Festivali için düzenlenen ve organize edilen üç farklı paket seçeneğini bu linkte bulabilirsiniz.

Genellikle müzik eşliğinde ve eğlenceli olarak süren bu etkinlikte, dileyenler ara ara kafa dinlemeyi de tercih edebilme şansına sahipler. Festival alanında sandalyelerin ve hatta hamakların olduğu gölge alanlarda kamp yapmak isterseniz EXIT Kombine Bilet + Kamp seçeneği tam size göre olacaktır. Ayrıca Bileti (Kombine) ve Kombine Bilet + Hostel + Uçak (THY) paketlerinden birini de seçebilir böylece uçak bileti organizasyonu gibi telaşeli işleri bir kenara bırakabilirsiniz.

Bu yıl 4 - 7 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan EXIT Festivali’ne Tripoki ayrıcalığı ile katılarak kamp alanında 2-9 Temmuz tarihleri arasında konaklama yapabilirsiniz. Hemen size uygun paketi belirlemek ve bu festivaldeki yerinizi garantilemek isterseniz https://www.tripoki.com/tr/etkinlik/festivaller/exit-festival-2019-262 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11