banner333

banner309

Böcek İlaçlama İstanbul ve Diğer İller

Güncel 25.03.2019, 11:35
Böcek İlaçlama İstanbul ve Diğer İller
banner400

Böcek ilaçlama konusundan bahsedildiğinde İstanbul ilinin adını geçirmemek mümkün değil. Bu durum İstanbul’da yaşanan haşere problemlerinin diğer illerden daha fazla olmasından kaynaklanmıyor. Bulunduğu coğrafi konum, nem oranı ve şehirdeki binaların yaşlarının özellikle Suriçi olarak adlandırılan bölgelerde yüksek olması, böcek ve diğer haşere sorunlarıyla sıklıkla karşılaşılmasına neden olabilir. Ama ülkemizde Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat alarak hizmet veren böcek ilaçlama şirketlerinin çoğunun İstanbul’da bulunması asıl önemli neden olarak gösterilebilir.

İstanbul’daki Ruhsatlı Böcek İlaçlama Şirketleri

Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat alan ve yeterlik belgelerine sahip olan böcek ilaçlama şirketleri, insan sağlığına zarar vermediği uluslararası sağlık örgütleri tarafından onaylanan kimyasalları ve uygun yöntemleri kullanarak ilaçlama yapıyorlar. Üstelik bu hizmetleri birkaç paket sigara fiyatıyla kıyaslayabileceğimiz ücretler karşılığında veriyorlar. Dolayısıyla sağlıklarından olmadan böcek sorunlarından kurtulmak isteyen herkes, Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat almış olan, yetki sahibi olan şirketlerle çalışmayı tercih etmeli.

Ruhsat sahibi olan şirketlerin önemli bir kısmının İstanbul’da olduğunu söylemiştik. Ama bu şirketlerin sayısı sektörde faaliyet gösteren şirketlerin toplam sayısına bakınca yine de düşük bir rakam olarak kalıyor. İstanbul’da böcek ilaçlama – haşere kontrol hizmeti veren firma sayısı 800’ün üzerinde. Bu firmalar içinde yetkili olarak çalışan yani Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat alarak hizmet veren şirketlerin sayısı ise 150 civarında kalıyor. Böcek ilaçlama uygulamaları sonunda daha önemli sorunlarla karşılaşmak istemeyen kişilerin çalışacakları şirketin ismini dikkatle belirlemeleri gerekiyor. Bu tespit İstanbul için geçerli olduğu gibi, diğer iller için de geçerliliğini koruyan bir tespit olarak gösterilebilir.

Tavsiye Edilen Şirketler

Tavsiye edilen şirketlerden bahsedilebilir ama çok da gerekli değil. Söz konusu olan sektörde hizmet veren ve web sitesinde belgelerini, referanslarını, çalışma sistemlerini ve koşullarını anlatan şirketleri inceleyerek sorununuz için yardım alacağınız şirketi belirleyebilirsiniz.

Yine de tavsiyemizi istiyorsanız; Böcek İlaçlama İstanbul'dan böcek ilaçlama çözümlerini okumak, araştırmanızın ilk durağının ve son durağının aynı adres olmasını sağlayabilir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09